Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές καλές στιγμές, Πιερικός και ΑΕ Καρίτσας έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Απέναντι στους Καριτσιώτες που παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς, ο Πιερικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν κατόρθωσε να απειλήσει σε πολλές περιπτώσεις την εστία του Ράντου, εμφανίζοντας πρόβλημα στο δημιουργικό – εκτελεστικό κομμάτι. Κορυφαία στιγμή για την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου ήταν στο 83′ με τον Κριεμάντι να σουτάρει άουτ. Σημείο “κλειδί” για την εξέλιξη του αγώνα ήταν ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Πιερικού στο 45′, με τον διαιτητή Κεφαλά να έχει αντίθετη άποψη στην ανατροπή του Σαχινίδη από τον Δημητρίου.

Μπροστά σε περίπου 900 θεατές, ο Πιερικός συμπλήρωσε 13 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα με τον Σάκη Παπαβασιλείου στον πάγκο της ομάδας αλλά για δεύτερο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Καρίτσας φέτος δε μπόρεσε όχι μόνο να κερδίσει αλλά να πετύχει έστω γκολ. Η ομάδα της Κατερίνης είδε τη διαφορά από τον δεύτερο Θησέα Αγριάς να μειώνεται στους 6 βαθμούς, επτά “στροφές” πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η ΑΕ Καρίτσας με τον Απόστολο Στύλο να επιστρέφει στο Α’ ΔΑΚ ως αντίπαλος της ομάδας που “έχτισε” το καλοκαίρι και από τον πάγκο της οποίας αποχώρησε μετά την ήττα του πρώτου γύρου από τη νυν ομάδα του, έφτασε τους 31 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον ΑΟ Σελλάνων, απέχοντας πλέον εννέα βαθμούς από την δεύτερη θέση.

 Το “φιλμ” του αγώνα
14′ Σουτ του Καραγκούνη, μπλόκαρε ο Γουναρίδης.

20′ Μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα κατέληξε στον Τακίδη που προσπάθησε να πιάσει το σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και αριστερά, όμως έκοψε με ευκολία ο αντίπαλος αμυντικός.
22′ Εκτέλεση κόρνερ του Χαρτσιά από δεξιά, έδιωξε με δυσκολία σε νέο κόρνερ ο Ράντος.
23′ Εκτέλεση κόρνερ του Μηλιώτη από αριστερά, κεφαλιά του Μακρή στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφυγε άουτ.
34′ Μετά από σέντρα του Τουλίκα, κεφαλιά του Σαχινίδη, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Ράντου που δεν προβληματίστηκε.
36′ Ωραία μπαλιά του Νίκιτς για τον Μπενίσκο, όμως ο φορ του Πιερικού άργησε να σουτάρει και προτίμησε να την κόψει στη μικρή περιοχή για κάποιον συμπαίκτη του και βρήκαν την ευκαιρία να απομακρύνουν οι αμυντικοί της ΑΕ Καρίτσας.
37′ Κόρνερ του Μηλιώτη από αριστερά, κεφαλιά – πάσα του Μπενίσκου, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Γιαλαμίδης και στη συνέχεια ο Ράντος απέκρουσε πάνω στη γραμμή.
41′ Μακρινό σουτ του Μακρή, μπλόκαρε ο Ράντος.
42′ Σουτ του Χαρτσιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.
45’+1′ Οι παίκτες του Πιερικού διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή για μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Δημητρίου στον Σαχινίδη στο 45′. Ο παίκτης της ομάδας της ΑΕ Καρίτσας ανέτρεψε τον επιθετικό του Πιερικού αλλά ο Κεφαλάς δεν έδειξε την άσπρη βούλα! Αντίθετα, είδαν κίτρινες κάρτες οι Μπενίσκος και Σαχινίδης για διαμαρτυρία. 
53′ Σέντρα του Τοπαλίδη από δεξιά, κεφαλιά του Σαχινίδη, υπό την πίεση του Δημητρίου, η μπάλα έφυγε πολύ μακριά από την εστία του Ράντου.
54′ Μπαλιά του Μηλιώτη στον Τοπαλίδη, αυτός έκανε τη συρτή παράλληλη σέντρα αλλά δε μπόρεσε ο Σαχινίδης να βρει τη μπάλα και αυτή έφυγε άουτ.
57′ Σέντρα του Οικονόμου από δεξιά, σουτ του Παπαγεωργίου, η μπάλα όμως έφυγε ψηλά άουτ.
64′ Απευθείας συρτή εκτέλεση φάουλ του Χαρτσιά από αριστερά, έπεσε και απέκρουσε ο Ράντος.
67′ Ψηλοκρεμαστή κεφαλιά Κωτσιόπουλου μέσα από την περιοχή και αριστερά, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Γουναρίδης.
70′ Μακρινό σουτ του Νίκιτς, η μπάλα έφυγε άουτ.
83′ Εκτέλεση φάουλ του Χαρτσιά από δεξιά, πετάχτηκε ο Παπαδόπουλος στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
83′ Σέντρα – σουτ του Παπαδόπουλου από αριστερά, ο Ράντος βγήκε για να απομακρύνει, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Μπενίσκος που τη γύρισε με κεφαλιά αλλά ο Κριεμάντι από το ύψος του πέναλτι και δεξιά σούταρε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεφαλάς (Σερρών) με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Μαυρίδη (Κιλκίς).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Μπενίσκος (45’+1′,) Σαχινίδης (45’+1′) και Χαρτσιάς (87′) του Πιερικού και οι Λαγδάρης (35′), Οικονόμου (78′), και Τροΐρης (85′) της ΑΕ Καρίτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Τοπαλίδης, Β. Τουλίκας (74′ Κριεμάντι), Νίκιτς (74′ Παπαδόπουλος), Τακίδης, Γιαλαμίδης, Χαρτσιάς, Μπενίσκος, Σαχινίδης (65′ Περογαμβράκης), Μακρής, Μηλιώτης (65′ Δεμηρτζόγλου).
Στον πάγκο: Καρτσαμπάς, Παπατολίκας, Ιβανίδης.
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Ράντος, Λαζαρίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Τροΐρης, Αλεξίου, Οικονόμου, Παπαγεωργίου (79′ Δημητρουλόπουλος), Κυρτέγος (60′ Κυπαρίσσης), Καραγκούνης (90′ Γκίκα).
Στον πάγκο: Δαλαμήτρας, Μητράκας, Γαλάνης, Παπαϊωάννου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This