Επιλογή Σελίδας

 

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνική Κατηγορίας ο Πιερικός που πέρασε και από το Στεφανοβίκειο, επικρατώντας με 0-2 του τοπικού Διαγόρα, για τη 18η “στροφή” του πρωταθλήματος και… χτίζει νέο σερί νικών μετά το “τρίποντο” επί του Δία Δίου, που ακολούθησε τις δυο “κολλητές” ισοπαλίες με Ηρακλή Λάρισας και Αλμυρό.

Μετά από ένα “στείρο” α’ μέρος, οι Κατερινιώτες βρήκαν τον… δρόμο προς τα δίχτυα στο 53′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαρτσιά. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι του Δίντση μετά από κεφαλιά του Μπενίσκου προς τα πίσω.

Στο 86′ ο Μπενίσκος “σφράγισε” τη 14η φετινή νίκη του Πιερικού, “γράφοντας” το τελικό 0-2. Ο Τοπαλίδης έκανε συρτή σέντρα από δεξιά, ο Περογαμβράκης στο πρώτο δοκάρι άφησε έξυπνα τη μπάλα για τον Μπενίσκο που ακολουθούσε τη φάση και ο υψηλόσωμος φορ δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στο ανυπεράσπιστο τέρμα του Πρίφτη.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου έφτασε τους 45 βαθμούς και διατηρήθηκε στο +8 από τον Θησέα Αγριάς, με τον Πιερικό να συμπληρώνει 12 αγώνες αήττητος, όσους δηλαδή και ο Παπαβασιλείου στον πάγκο της ομάδας.

Τελευταία ήττα για τους Κατερινιώτες ήταν αυτή της 6ης αγωνιστικής στο τοπικό ντέρμπι με 0-1 από την ΑΕ Καρίτσας, την οποία ο Πιερικός υποδέχεται στην επόμενη αγωνιστική. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο της ΑΕ Καρίτσας βρίσκεται πλέον ο Απόστολος Στύλος ο οποίος σε εκείνο το παιχνίδι ήταν προπονητής του Πιερικού και αντικαταστάθηκε από τον Παπαβασιλείου, με τους δυο τους να έρχονται αντιμέτωποι την άλλη Κυριακή!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Δεμερτζή και Ταγκαλίδη (ΕΠΣ Πέλλας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Διαγόρας Στεφανοβικείου: Πρίφτης, Καραμπούζης, Βουραζέρης, Λάιος, Δίντσης, Αλεξίου, Ζεννούνης, Μπλέντι, Αναστασίου, Κυριάκος (85′ Τάνος), Αλαμάνης (61′ Ζιάκας).
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Χαρτσιάς, Καρτσαμπάς, Τακίδης, Ιβανίδης, Νίκιτς, Σαχινίδης (70′ Περογαμβράκης), Κριεμάντι, Δεμηρτζόγλου (85′ Τοπαλίδης), Μπενίσκος (90′ Γιαλαμίδης), Μηλιώτης (75′ Παπαδόπουλος).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This