Επιλογή Σελίδας

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Σαμανίδη που πέτυχε χατ τρικ, ο Διαγόρας Σεβαστής δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Πιερικό με 4-1, στο γήπεδο του Βατάν, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος και την απώλεια βαθμών του μέχρι σήμερα συμπρωτοπόρου Ολυμπιακού Βόλου.
Το σκορ άνοιξε στο 15′ με διπλή προσπάθεια, στο 41′ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 ενώ στο 51′ και πάλι ο Σαμανίδης “έγραψε” το 3-0. Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Δεμηρτζόγλου στο 90′ + 1′ όταν έφυγε σε αντεπίθεση και πλάσαρε επιτυχημένα τον Πιζάνι για να κάνει το 4-0. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος με πέναλτι στο 90′ + 3′.

Ο Πιερικός έπαιζε από το 14′ με δέκα παίκτες λόγω ανόητης αποβολής του Κολομπάκη για κουτουλιά στο Λαγδάρη.
Μετά το 3-0 ο Διαγόρας “κατέβασε ταχύτητα” απέναντι σε έναν Πιερικό που σίγουρα επηρεάστηκε από το αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ικανός να ανταγωνιστεί τους πρωτοπόρους.

Το “φιλμ” του αγώνα:
1′ Ο Δεμηρτζόγλου έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, ο Πιζάνι έδιωξε σε κόρνερ.
8′ Κεφαλιά του Μπενίσκου μέσα από την περιοχή, δεν ανησύχησε ο Πιζάνι μιας και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
14′ Με δέκα θα συνεχίσει ο Πιερικός. Αποβολή του Κολομπάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί έριξε “κουτουλιά” στον Λαγδάρη, ο οποίος παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα.
15′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Σκλιοπίδη, ο Σαμανίδης με διπλή προσπάθεια από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ για τον Διαγόρα Σεβαστής.
21′ Ο Κραγιόπουλος έκοψε με προβολή την τελευταία στιγμή τον Μπενίσκο, πριν αυτός σουτάρει, μέσα στην περιοχή.
31′ Ο Μπενίσκος έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Πιερικού με τον Καρατζάογλου να γίνεται κάτοχός της αλλά να αργεί με αποτέλεσμα να διώξουν οι παίκτες του Πιερικού σε κόρνερ.
32′ Σουτ του Καρατζάογλου, έδιωξε ο Πιζάνι.
40′ Μακρινό σουτ του Λούγκου, δεν αιφνιδιάστηκε ο Αλυσανδράτος.
41′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Παναγιωτίδης (είδε και κίτρινη κάρτα) ανέτρεψε τον Σαμανίδη και ο Σέζος υπέδειξε το σημείο του πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο παίκτης που το κέρδισε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πιζάνι, κάνοντας το 2-0.
51′ ΓΚΟΛ! 3-0: Σέντρα του Σκλιοπίδη από δεξιά, ο Δεμηρτζόγλου δε βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι, όμως ο επερχόμενος Σαμανίδης στο δεύτερο δοκάρι δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Πιζάνι και να κάνει το 3-0.
90′ + 1′ Ο Δεμηρτζόγλου σε αντεπίθεση για τον Διαγόρα πλάσαρε επιτυχημένα τον Πιζάνι και “έγραψε το 4-0.
90′ + 4′ ΓΚΟΛ! 4-1: Ο Παπαδόπουλος πέτυχε το “γκολ της τιμής” με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Γελαδάρης από τον Δημητρίου που παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής ήταν ο Σέζος από το Κιλκίς με βοηθούς τους Αινάλη και Παπαδόπουλος από τη Θεσσαλονίκη.
Εκτός από την κόκκινη κάρτα του Κολομπάκη του Πιερικού, κίτρινες είδαν ακόμη οι Λαγδάρης, Τερζής, Δεμηρτζόγλου, Μυλωνάς, Σαμανίδης και Δημητρίου του Διαγόρα και ο Παναγιωτίδης του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης, Δημητρίου, Τερζής, Καρατζάογλου (75′ Βασίλιεβιτς), Δεμηρτζόγλου,
Τσαγκαράκης (53′ Κουντουριώτης), Μπενίσκος, Μυλωνάς (60′ Καράμπελας), Σαμανίδης.
Στον πάγκο: Καλουσίδης, Αβραμίδης, Ρωμανίδης, Τάχος.
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Πιζάνι, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Παπαδόπουλος, Νταντίνης, Λαζόπουλος (61′ Συμεωνίδης), Παναγιωτίδης (46′ Γελαδάρης), Τριανταφυλλίδης (34′ Κοκονόζι).
Στον πάγκο: Σοϊλεμέζογλου, Καμαρά, Παρδάλης, Τριανταφύλλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This