Επιλογή Σελίδας

Μετά από δύο χρόνια χώρισαν φιλικά οι δρόμοι του Αιγινιακού και του Βασίλη Χατζηδίμπα.

Σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι δεν επιτρέπουν τον καταξιωμένο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης και έτσι η επόμενη “ποδοσφαιρική του στέγη”, είναι πλέον η Νίκη Ευκαρπίας, που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ, αν και παρέμεινε στη Γ’ Εθνική κατηγορία προτίμησε να μη αγωνιστεί σ’ αυτήν.

Ο Βασιλης Χατζηδίμπας στις δύο σεζόν του Πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, προσέφερε σημαντικές αγωνιστικές υπηρεσίες στην ομάδα του Αιγινίου, ενώ πέτυχε και 36 γκόλ (20 πέρυσι και 16 φέτος), αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος αν αναλογιστεί κάνεις το γεγονός ότι σε πολλούς αγώνες δεν αγωνίστηκε ως επιθετικός.

Ο Κώστας Χατζηδίμπας ήρθε στον Αιγινιακό και ο μεγάλος του αδερφός Βασίλης… “μετακόμισε”, παιχνίδια της “στρογγυλής θεάς”, θα λέγαμε εμείς!

Ανακοίνωση Αιγινιακού

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Χατζηδίμπα.

Τον ευχαριστεί θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες, που προσέφερε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Χατζηδίμπας εκφράζει τις ολοθέρμες ευχαριστίες του προς τους Διοικούντες, Προπονητές, συμπαίκτες, που συνεργάστηκε στα δύο αυτά χρόνια, που ήταν στον Αιγινιακό, καθώς και τους φιλάθλους και εύχεται καλή επιτυχία και υλοποίηση των στόχων του Αιγινιώτικου σωματείου.

Εις το επανιδείν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This