Επιλογή Σελίδας

Στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας τελέσθηκε το Μυστήριο του Αγιασμού με αφορμή την έναρξη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Ο πατήρ Δημήτριος της Ιεράς Ενορίας της Αγίας Άννης συνεπικουρούμενος από τον Αβραάμ Τουλκερίδη μη εν ενεργεία διαιτητή ολοκληρώνοντας την ακολουθία μίλησε με εγκάρδια και μεστά λόγια για το έργο και τον ρόλο της διαιτησίας ευχόμενος πάντα με υγεία να έχουν όλοι μια καλή χρονιά.

Παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου, Γιάννης Αδαμόπουλος, ο εκπρόσωπος της Βουλευτή Πιερίας & Υφυπουργού Άννας Μάνη, Μάκης Παπαδημητρίου, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης Γιάννη Ντούμου, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας και Δημοτικού Ωδείου Γιώργος Κοκαβίδης, ο Πρώην Βουλευτής Πιερίας και Πολιτευτής Αθανάσιος Γκούνας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας, Νίκος Καραϊσαρίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Ν. Πιερίας, Χατζημπαλίδης Γεώργιος, η πρώην Πρόεδρος και εκ των ιδρυτών του Γυναικείου ποδοσφαίρου στην Πιερία, Μέλα Σιδηροπούλου και φυσικά οι εν ενεργεία και μη εν ενεργεία διαιτητές του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Ν. Πιερίας Κώστας Λαφατζής καλωσόρισε τους παρισταμένους στο μυστήριο του Αγιασμού και ευχήθηκε σε όλους υγεία να έχουν μια δημιουργική χρονιά με καλές διαιτησίες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι χαιρετισμό έκαναν όλοι οι παριστάμενοι προσκεκλημένοι που εξήραν τον ρόλο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας και ευχήθηκαν καλές διατησίες με όσον το δυνατόν τα λιγότερα ανθρώπινα λάθη.

Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ που περιλάμβανε εδέσματα και αναψυκτικά.

4 (1)
5
2 (1)

3 (1)
1 (1)
9
10
8
7
6
13
14
12
11