Bonjour!
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η Ligue 1 με τη 16η αγωνιστική να είναι προ των πυλών. Τέσσερις οι σημερινές αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε τι έχουμε:
Τρεις οι απογευματινές μάχες και το ενδιαφέρον μας ξεκινά από το Raymond-Kopa της Angers σε μια μάχη κορυφής μεταξύ της γηπεδούχου και της Marseille. Παράδοση με πολλές ισοπαλίες, απουσίες της γηπεδούχου αλλά και πολύ δυνατή έδρα συνθέτουν ένα μείγμα που μας οδηγεί στο αμφίσκορο. Δεν βλέπεται η ουραγός Nimes που αναζητά οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα, αν και αυτό είναι πολύ δύσκολο στη σκληρή έδρα της φορμαρισμένης Bordeaux που έχει μόλις 2 ματς που δεν έχει σκοράρει εντός. Δοκιμασία για τη Strasbourg στο φρούριο της Βρετάνης από το οποίο πέρασε μόνο η Paris St.Germain μέχρι στιγμής κι αυτή στο τελευταίο 5λεπτο. Δεδομένης της μετριότητας των Αλσατών μακριά από το Stade de la Meinau μου κάνει μια χαρά η διπλή ευκαιρία προς τους γηπεδούχους.
Η μοναδική βραδινή αναμέτρηση με το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Lyon και Lille. Δυο ευρωπαίες που δεν πατάνε καλά τελευταία, απουσίες τραυματιών για τη Lyon, παρατεταμένο ντεφορμάρισμα για τους Lillois δίνουν μια άλλη αίγλη στην αποψινή τους μάχη. Ματς χαρακτήρα το σημερινό, με συνέπειες ενδεχομένως για όποια ομάδα δεν τα πάει καλά. Κρίσιμος ο Δεκέμβριος και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Προσωπικά δεν με εμπνέουν οι άμυνες των δύο ομάδων και το over μου μοιάζει πολύ πιθανό, ενώ επιβεβαιώνεται και από την παράδοση.
Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!
Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J16)
20:00 Angers SCO – Olympique de Marseille 2 – 4 Goals (1.57) 0-2 FT
20:00 FC Girondins Bordeaux – Nimes Olympique 1 (1.96) 6-0 FT
20:00 Stade Brestois 29 – RC Strasbourg 1X (1.65) 5-0 FT
22:05 Olympique Lyonnais – Lille OSC Over 2.5 Goals (1.91) 0-1 FT















