Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Η τέταρτη αγωνιστική της Ligue 1 ρίχνει την αυλαία της με τέσσερις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις. Πάμε να τις δούμε:

Δύο μεσημβρινές μάχες στο σημερινό πρόγραμμα. Η πιο γειτονική μάχη αλλά και η πιο μακρινή αυτής της αγωνιστικής. Αρχή από το Stade Auguste Delaune εκεί όπου η ντεφορμέ τις τελευταίες αγωνιστικές Reims με αρκετά ευνοϊκή παράδοση υποδέχεται τη Lille. Μεγάλη και πειστική εμφάνιση της τελευταίας που δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Πολύ δύσκολα θα πάει προς τον άσο ή τα πολλά γκολ αυτό το ματς πάντως.

Στη Βρετάνη την ίδια ώρα η απόλυτη Rennes του 3 στα 3 υποδέχεται τη Nice που τα πήγαινε εξίσου καλά ώσπου γνώρισε την ήττα από τη Marseille. Χωρίς ιδιαίτερο βάθος στον πάγκο και με περιορισμένο ρόστερ οι γηπεδούχοι, σίγουρα θα βγάλουν κάποια κόπωση. Η Nice από την άλλη πλευρά με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τέσσερις νέες μεταγραφές μέσα σε λίγες μόνο ώρες είναι ικανή για την έκπληξη. Πάντως ένα γκολ οι φιλοξενούμενοι θα το βρουν.

Στο Στρασβούργο οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται τυχεροί από την εμπειρία και απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League και σίγουρα όχι τόσο φρέσκοι από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις εντός και εκτός συνόρων.  Αν και σε αυτή την αναμέτρηση, η Monaco δεν δείξει το καλό της πρόσωπο, τότε θα έχει σίγουρα πρόβλημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η αγωνιστική κλείνει με μια πολύ μεγάλη μάχη με πλούσια παράδοση αλλά και βαθμολογική σημασία. Marseille εναντίον St.Etienne με τους γηπεδούχους να μετρούν 40 από τις 55 εντός έδρας αναμετρήσεις και 8 στα 10 την τελευταία 10ετία. Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη στο ντέρμπι του Γαλλικού Νότου επί της Nice έχουν ανεβασμένο το ηθικό κόντρα σε μια St.Etienne που αγνοεί τη νίκη μετά την πρεμιέρα. Σε πρώτο πλάνο ο άσος, ωστόσο εμείς θα πάμε με τα 2-3 γκολ που επιβεβαιώνει η παράδοση πολύ συχνά.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J4)
16:00 Stade de Reims – Lille OSC X2 & Under 3.5 Goals (1.73) 2-0 FT
16:00 Stade Rennais FC – OGC Nice OGC Nice Over 0.5 Goals (1.75) 1-2 FT
18:00 RC Strasbourg – AS Monaco X2 (1.52) 2-2 FT
22:00 Olympique de Marseille – AS St.Etienne 2 – 3 Goals (2.00) 1-0 FT