Επιλογή Σελίδας

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Στέφανου Ζαλίκα με τον Θερμαϊκό Κορινού. Ο νεαρός τεχνικός που οδήγησε τους Κορινιώτες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Πιερίας, δε θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Ζαλίκας με αποκλειστική δήλωσή του στο katerinisport.gr ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο του ιστορικού σωματείου, ευχαριστώντας άπαντες για τη συνεργασία.

Η δήλωση Ζαλίκα:

Ευχαριστώ τον Θερμαϊκό Κορινού για την συνεργασία μας. Ήταν μια χρονιά γεμάτη έντονα συναισθήματα και μεγάλες στιγμές με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας στην Α’ κατηγορία.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε και πραγματικά είμαι υπερήφανος για όλους, γιατί έδωσαν την ψυχή τους για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Επίσης ως υπεύθυνος της ακαδημίας και προπονητής 3 τμημάτων θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε.

Δεν μπορώ φυσικά να παραβλέψω τους ανθρώπους τους γηπέδου και τον Ηλία Μαχαιρίδη για την άψογη σχέση και συνεργασία που είχαμε όλους αυτούς τους μήνες.

Καλή επιτυχία στην ομάδα τη νέα περίοδο, εύχομαι κάθε επιτυχία στον ιστορικό σύλλογο του Θερμαϊκού!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!