Επιλογή Σελίδας

Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου το νέο προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας, Περικλή Αμανατιδη, καθώς και τους συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν στο έργο του.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Λεονταράς και ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικου τμήματος, Γιάννης Τρελλόπουλος, καλωσόρισαν τον Έλληνα τεχνικό, με τον Γιάννη Τρελλόπουλο να υπογραμμίζει τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν την διοίκηση στην επιλογή του, αναφεροντας ότι ο Πιερικος έχει στον πάγκο του έναν προπονητή “πρωταθλητή και πρωταγωνιστή, με 11 πρωταθλήματα-ανόδους στο παλμαρε του”.

Ο νέος τεχνικός των” μελανολευκων”, ευχαριστησε τον πρόεδρο, Θανάση Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του για την προταση συνεργασίας, που όπως χαρακτηριστικά σημείωσε “μετά τις θητείες σε Ποσειδώνα Νέων Πορων-Πλαταμωνα και Αιγινιακο, βρισκομαι πλέον στον “Βασιλιά του Πιερικου ποδοσφαίρου”.

Εν συνεχεία τόνισε ότι στόχος της ομαδας είναι ο πρωταθλητισμος και η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών και υποδομών, ώστε ο Πιερικος να επιστρέψει και να εδραιωθεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κάτι που αποτελεί όραμα του Θανάση Παπαδόπουλου.

Στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκαν οι άμεσοι συνεργάτες του Περικλή Αμανατιδη, με τον Θωμά Κυπαρισση να αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού, τους Κυριακο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χατζηπουργανη ως γυμναστές, τον Κώστα Τοσκα ως προπονητή τερματοφυλακων, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το όνομα του βοηθού προπονητή.

Ο Θωμάς Κυπαρισσης, που άρχισε και τελείωσε την επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα του στον Πιερικο, στην τοποθέτηση του υπογράμμισε την ανάγκη ο Πιερικος όχι μόνο να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά και να καταφερει να γεμίσει ξανά το γήπεδο με φιλάθλους.

Από τη μεριά του, ο πολυπειρος και επίσης γηγενής, Κώστας Τοσκας, υποσχέθηκε σκληρή δουλειά από όλους, ώστε ο Πιερικος να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μετά το τέλος των τοποθετήσεων των νέων μελών του τεχνικού τιμ, ακολούθησαν ερωτήσεις από δημοσιογράφους και τοποθετήσεις φιλάθλων, που καλωσόρισαν τον Περικλή Αμανατιδη στην οικογένεια του Πιερικου και του ευχήθηκαν να συνδυάσει το όνομα του με επιτυχίες.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This