Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας και την απόλυτη επικράτηση του επικεφαλής της υποψήφιας κίνησης του προέδρου Ιωάννη Συμεωνίδη και των συμβούλων του, ο Γυμναστικός Αγωνιστικός Σύλλογος «Ατρόμητος» Κατερίνης συγχαίρει το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Π. ευχόμενος κάθε δυνατή επιτυχία στο έργο του.
Συγχαίρουμε παράλληλα τον απερχόμενο πρόεδρο και μέλος πλέον της διοίκησης Αστέριο Τόκα για το επί οκταετία παραγωγικό του έργο, τόσο από τη θέση του ως μέλος θεσμικών οργάνων της Ε.Π.Ο. όσο και την επιτυχή και αναπτυξιακή συμβολή του στην Ένωση με κυρίαρχο ρόλο την υποστήριξη των συλλόγων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πιερίας καθώς και την σημαντική του συμβολή στην αναμόρφωση και δημιουργία σειράς νέων λειτουργικών και αγωνιστικών εγκαταστάσεων στην έδρα της Ε.Π.Σ.Π.
Κύριε πρόεδρε, κυρία και κύριοι σύμβουλοι.
Θερμά και πάλι συγχαρητήρια για την εκλογή σας. Με δύναμη και οράματα να πορευθείτε στη νέα τετραετία για την ανοδική πορεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πιερίας.
Κατερίνη 8 Απριλίου 2025
Με τιμή
Για το Δ.Σ. του Γ.Α.Σ. «Ατρόμητος» Κατερίνης
ο πρόεδρος
Παναγιώτης Σατσίδης