Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε δυο γκολ του Σαραντίδη, στο 10′ και στο 71′, ο Πιερικός κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Σταυρού στον αγώνα που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και μείωσε την απόστασή του από τον κορυφή σε 2 βαθμούς.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου δημιούργησε και έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Τσάμη να κρατάει χαμηλά το σκορ, πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις.

Το “τρίποντο” έφερε τον Πιερικό στην 3η θέση του πίνακα με 18 βαθμούς, μαζί με τη Νέα Αρτάκη ενώ ο Αστέρας έμεινε στους 15 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση μαζί με τη Ζάκυνθο.

Ο Πιερικός την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Αστέρα Πετριτή ενώ ο Αστέρας Σταυρού θα φιλοξενήσει τον δεύτερο της βαθμολογίας, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Το “φιλμ” του αγώνα
5′ Παράλληλο γύρισμα του Κυπαρίσση, ο Τσάμης πρόλαβε και μάζεψε προ του Σαραντίδη.
10′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κατσαβάκης από αριστερά τροφοδότησε πολύ ωραία τον Σαραντίδη κι αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για τον Πιερικό.
13′ Ο Σαραντίδης έβγαλε συρτή πάσα από αριστερά για τον Κυπαρίσση στο δεύτερο δοκάρι αλλά την τελευταία στιγμή έδιωξε Ο Μαλισσόβας σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
14′ Σουτ του Μπαλογιάννη, μπλόκαρε ο Τσάμης.
15′ Ο Μαργαρίτης έκοψε προ του Σαραντίδη σε κόρνερ σε σέντρα του Κατσαβάκη. Μετά την εκτέλεση, η μπάλα έφτασε στον Μίγγο, αυτός έκανε το δυνατό σουτ, απέκρουσε ο Τσάμης και στη συνέχεια μπλόκαρε και νέο σουτ του Δεληγιάννη.
21′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσαβάκη ο Γιαλαμίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ.
28′ Μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μαλισσόβα, ο Φράγκος στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά, χωρίς καμία τύχη.
33′ Ο Κυπαρίσσης βγήκε απέναντι από τον Τσάμη αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε το σουτ, ο Μπαλογιάννης πήρε το ριμπάουντ και έκανε νέο σουτ από αριστερά το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Τσάμη μετά από κόντρα σε αμυντικό.
37′ Κωνσταντινίδης και Κυπαρίσσης συνδυάστηκαν ωραία από δεξιά, αλλά το γύρισμα του δεύτερου δε μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί ο Μπαλογιάνης και να κάνει το πλασέ.
45′ Δυνατό σουτ του Μίγγου, η μπάλα χτύπησε το σώμα του Σαραντίδη, πήρε ύψος και ο Κατσιαμήτας έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.

52′ Ωραία πάσα του Κατσαβάκη για τον Κατσιαμήτα, έκοψε σε κόρνερ ο Κακκαβάς.
53′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατσαβάκη ο Σαραντίδης έπιασε εξ επαφής την κεφαλιά, ο Τσάμης απέκρουσε ενστικτωδώς και στη συνέχεια η νέα κεφαλιά του Σαραντίδη έφυγε άουτ.
64′ Ο Κατσαβάκης δέχτηκε τη μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής, ξεμαρκαρίστηκε ωραία και έκανε το σουτ, ο Τσάμης όμως για άλλη μια φορά απέκρουσε.
71′ ΓΚΟΛ! 2-0: Μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη από δεξιά ο Φασίδης έστρωσε για τον Σαραντίδη που με κοντινό σουτ έκανε το 2-0 για τον Πιερικό.
77′ Εκτέλεση κόρνερ του Φασίδη από αριστερά, κεφαλιά του Γιαλαμίδη στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφυγε άουτ.
86′ Ο Κατσαβάκης βγήκε στην αντεπίθεση και βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσάμη αλλά αντί να σουτάρει προτίμησε να δώσει δεξιά στον Σαραντίδη όμως την τελευταία στιγμή έκοψε ο Μαργαρίτης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Τασιόπουλος με βοηθούς τους Σφυρή και Κ. Τασιόπουλο, της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Σαραντίδης (56′) του Πιερικού και ο Λάππας (59′) του Αστέρα Σταυρού. Επίσης παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας, Σάκης Παπαβασιλείου (59′).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Μπίντσης, Κωνσταντινίδης, Καλαϊτζής, Γιαλαμίδης, Κυπαρίσσης (41′ λ.τ. Κατσιαμήτας), Κατσαβάκης (88′ Μυρωτής), Σαραντίδης (88′ Ματζαλλάκου), Μπαλογιάννης (70′ Μπάλλας), Δεληγιάννης, Οικονομίκος (70′ Φασίδης), Μίγγος.

Στον πάγκο: Μακρίδης, Στόιος, Τσακνάκης, Οικονομόπουλος.

Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας): Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας, Παλιάκος (73′ Σκούρας), Λάππας, Ροντρίγκες (73′ Γιαννακάκος), Παρλάντζας, Φράγκος (85′ Πολυδεύκης), Κακκαβάς (85′ Παπαλέξης), Αντωνόπουλος (46′ Δρόσος), Αλεξίου.

Στον πάγκο: Πανουργιάς, Τασιός, Σίψας, Μαγλάρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This