Άλλος ένας γηγενής ποδοσφαιριστής προστίθεται στο ρόστερ του Πιερικού εν όψει της νέας σεζόν. Ο λόγος για τον Άγγελο Καρατάσιο που επιστρέφει στην ομάδα της Κατερίνης μετά τη σεζόν 2014-2015 όταν είχε πρωτοφορέσει τη φανέλα της.
Ο 26χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από το Αιγάλεω στο οποίο εντάχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο μετά το πέρασμά του από τη ρουμανική Πολιτέκνικα Τιμισοάρα.
Ο Καρατάσιος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής του Βατανιακού. Ακολούθησαν Πιερικός, Νίκη Βόλου, Λάρισα, Ολυμπιακός, Απόλλων Λάρισας, Διαγόρας Πολιτέκνικα Τιμισοάρα και Αιγάλεω.
Η ανακοίνωση του Πιερικού αναφέρει:
Ο Άγγελος Καρατάσιος επιστρέφει στην Κατερίνη μετά απο μια πολύχρονη παρουσία στο πρωτάθλημα της SL2. Ο κεντρικός αμυντικός απο την περιοχή μας αποτελεί το νέο απόκτημα της ομάδας μας και έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει να υλοποιηθεί ο φετινός στόχος της ανόδου.
Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το ιστορικό Π στο στήθος του!






















