Επιλογή Σελίδας

Στην Αλεξανδρούπολη FC θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή ο Χρήστος Καρτσαμπάς.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Αιγινιακού και πλέον “μετακομίζει” στον Έβρο για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης στη Γ’ Εθνική, όπως και το 2020 (για ένα τρίμηνο ελέω COVID-19).

Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

Μεταγραφική βόμβα με Καρτσάμπα, η Αλεξανδρούπολη FC!

Στην πρώτη δυνατή μεταγραφική της κίνηση, προχώρησε το πρωί της Δευτέρας (08/07), η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC, με τον Χρήστο Καρτσάμπα να αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Ο πανύψηλος κεντρικός αμυντικός (1,92 cm) βρισκόταν από τους πρώτους στη λίστα του Νίκου Μπαχαρίδη και των διοικούντων την ομάδα, αφού η εμπειρία του στα γήπεδα της Football League δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη.

Ο 34χρονος στόπερ αγωνίστηκε σε Πανθρακικό, Πιερικό, Πανιώνιο, Χανιά, Νίκη Βόλου,Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και Αιγινιακό, ενώ το 2020 είχε φορέσει ξανά τα χρώματα της Αλεξανδρούπολης FC, για τρεις μήνες(διακοπή λόγο Covid), γυρνώντας έτσι σε γνώριμα λημέρια.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα συνεχίζει τις επαφές της με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να ενισχύσουν το ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν στη Γ´ Εθνική, ενώ συνεχίζονται καθημερινά και οι συζητήσεις με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες, για την ανανέωση της συνεργασία μας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This