Επιλογή Σελίδας

Η ΕΠΣ Πιερίας και όχι μόνο… βρέθηκε χθες Σάββατο βράδυ στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Βettsson μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού, που στέφθηκε κυπελλούχος (0-2), κάνοντας ταυτόχρονα το νταμπλ για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Συγκεκριμένα στα VIP του γηπέδου το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Γιάννης Συμεωνίδης με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ένωσης μας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ κ. Στέργιο Τόκα, που επροσώπησαν επίσημα το πιερικό ποδόσφαιρο, ενώ ο Κατερινιώτης κ. Μάκης Θεοχάρης επίσης της ΕΠΣ Πιερίας ήταν παρατηρητής αγώνα, έχοντας άψογη παρουσία στα καθήκοντα του.

Το παζλ συμπλήρωσε στο αγωνιστικό μέρος ο ο συμπατριώτης μας άσσος των Κρητικών, Ηλίας Χατζηθεωρίδης με το νούμερο 12, που έπαιξε ως βασικός και αποδείχτηκε άξιος πρεσβευτής της Πιερίας.

Εξάλλου και στη θύρα 26 (ακριβώς πάνω από τα επίσημα υπήρχε… “άρωμα” από τον νομό μας, αφού τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί Πιερείς φίλαθλοι, μεταξύ αυτών ο Γιώργος Καρανικόλας, που προσφάτως εκλέχτηκε στην εκτελεστική επιτροπή της Ένωσης μας, ο γνωστός Καρδιολόγος γιατρός της Κατερίνης και παλιός ποδοσφαιριστής του Πιερικού, και της Πύδνας Κίτρους κ.α. κύριος Γιάννης Μακρίδης και ο παλιός ποδοσφαιριστής και παράγοντας του Δία Δίου Νίκος Κουτρουλό, οι οποίοι καθόταν μάλιστα δίπλα – δίπλα.

Άπαντες οι παρευρισκόμενοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την γιορτή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που σημειωτέον μετά από χρόνια έγινε με φιλάθλους.

Και φυσικά εύσημα ανήκουν στον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μάκη Γκαγκάτση, που εκτός των άλλων θετικών συνέβαλε αναμφίβολα κυρία προς αυτή τη κατεύθυνση.

Φωτό από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ΟΦΗ – Ολυμπιακού

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που παίζουν τένις, άτομα που παίζουν γκολφ και κείμενο που λέει "sson 21+ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ betsson"
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Γιάννης Συμεωνίδης (αριστερά), με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ένωσης μας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ κ. Στέργιος Τόκας και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Μιλτιάδης Καλόγηρος

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο που λέει "ELST GUSTE A 06 ロロ Αποθήκευση"

Οι κ.κ. Γιάννης Συμεωνίδης και Στέργιος Τόκας

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ κ. Στέργιος Τόκας με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας κ. Δημήτριο Μπουχλαριώτη

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Ο παρατηρητής αγώνα κ. Μάκης Θεοχάρης από την ΕΠΣ Πιερίας .

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα

Από αριστερά οι κ.κ. Γιάννης Μακρίδης, Γιώργος Καρανικόλας και Νίκος Κουτρουλός