Επιλογή Σελίδας

Φιλική νίκη με 1-0 επί του Πανθρακικού πέτυχε ο Πιερικός, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και παρακολούθησαν περίπου 200 θεατές, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Το γκολ της κατερινιώτικης ομάδας απέναντι σε ένα σύνολο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, πέτυχε ο Σεχολάρι στο 12′.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πιερικό, ο Σεχολάρι έκλεψε την μπάλα, πάσαρε κάθετα για τον Κέρι, που τετ α τετ με τον Παϊτέρη, πλάσαρε για να διωξει σε κόρνερ ο τερματοφυλακας του Πανθρακικου.
12′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Σεχολάρι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε κάτω από τα πόδια τον Παϊτερη για να κάνει το 1-0.
15′ Καλή ευκαιρία για τον Πανθρακικο, ο Μένκα σταμάτησε το πλασέ του Καραγιάννη.
42′ Μακρινό σουτ του Λαγού μπλόκαρε ο Παϊτέρης.
44′ Διαγώνιο σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
60′ Διαγώνιο σουτ του Δεληγιάννη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
73′ Καλή στιγμή για τον Πανθρακικο, με τον Ρουμπιέ να προλαβαίνει την έξοδο του Κίναλη και με το κεφάλι να στέλνει την μπάλα προς την εστία, όμως ο Μαντόι πρόλαβε να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Περικλής Αμανατίδης): Μένκα, Ανδρικόπουλος, Σουλιώτης, Στόιος, Τσαγκαλίδης, Κοντοθανάσης, Λαγός, Ζησούλης, Κέρι, Παπαδόπουλος, Σεχολάρι.
Στο β’ ημίχρονο ξεκίνησαν οι Κίναλης, Μαντόι, Πατρίκ, Δεληγιάννης, Κωτσιόπουλος, Ίννος, Κραγιόπουλος, Khabib, Γατόπουλος, Ματζαλλάκου, Μπαστακός.
Αγωνιστηκαν ακόμη και οι Κώτσογλου, Χατζηπουργάνης, Μαυρίδης, Ζαπουνίδης, Κωνσταντινιδης.
Πανθρακικός (Γιώργος Μαραντάς): Παϊτέρης, Καλογρανάς, Γκουτσίδης, Λαρέα, Καρατάσιος, Μουμίν, Πεχλιβανόπουλος, Βάσκος, Παχούμης, Καραγιάννης, Σαραντίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This