Επιλογή Σελίδας

Φιλική νίκη με 2-1 επί της Νίκης Βόλου πήρε ο Πιερικός, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Η ομάδα της Θεσσαλίας προηγήθηκε 0-1 με γκολ του Δούντση στο 37′ αλλά ο Πιερικός ισοφάρισε με τον Κωτσιόπουλο στο 40′ και έφτασε στο τελικό 2-1 με γκολ του Σουλιώτη στο 84′.

Το φιλμ του αγώνα (από τον ΣΦΚ Πιερικός):
Α’ ημίχρονο
5′ Εκτέλεση φάουλ του Σπυρίδη, ο Κίναλης σε καλή θέση απομάκρυνε με γροθιές.
10′ Σουτ του Σαλαμούρα από το ύψος της περιοχής η μπάλα πέρασε άουτ.
17′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πιερικό, ο Σεχολάρι από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
35′ Κτρινη κάρτα στον Λίταινα για φάουλ έξω από την περιοχή της Νίκης Βόλου. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων φαίνεται να διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Ασλανίδη, που ζήτησε από τον πάγκο της Νίκης να τον αντικαταστήσει. Στη θέση του πέρασε ο Τσιλιγγίρης.
37′ ΓΚΟΛ! 0-1: Δυνατό διαγώνιο σουτ του Δούντση που μπήκε στην μεγάλη περιοχή από τα δεξιά και η Νίκη Βόλου ανοίγει το σκορ.
40′ ΓΚΟΛ! 1-1: Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κέρι, ο Νέστωρας Κωτσιόπουλος με καρφωτή κεφάλια ισοφαρίσει για τον Πιερικό.
Ξεφεύγει το παιχνίδι σε δύναμη, κυρίως από πλευράς των φιλοξενούμενων, νέα κίτρινη κάρτα στον Σαλαμούρα.
Στην αμέσως επόμενη φάση αγκωνιά του Σπυρίδη στον Ανδρικόπουλο, που έπεσε για τάκλιν, και οι δύο παίκτες στο έδαφος.
Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Στέφανος Ξηροφώτος άνοιξε έντονο διάλογο με τον διαιτητή της αναμέτρησης, κάνοντας παράπονα για τον πειθαρχικό έλεγχο.

Β’ ημίχρονο
58′ Δυνατό μακρινό σουτ του Τσιλιγγίρη η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πιερικού.
63′ Λάθος στην αμυνα του Πιερικού, κοντινό πλασέ του Σαποβάλοφ ο Κίναλης μπλόκαρε σωτηρία.
64′ Μεγάλη ευκαιρία και για τον Πιερικό, ο Ίννος με ωραία ενέργεια έστρωσε για τον Παπαδόπουλο, που σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως ο Μυσιρλής έδιωξε σε κόρνερ!
70′ Ωραία ενέργεια του Τσιλιγγιρη και σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι!
76′ μεγάλη ευκαιρία για τον Πιερικό, ο Χαμπιμπ έπιασε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!
84′ ΓΚΟΛ! 2-1: Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, ψηλότερα από όλους ο Σουλιώτης στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλια και έκανε το 2-1!
Νέα ένταση στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού σε τραβήγματα μέσα στη μεγάλη περιοχή του Πιερικού σε εκτέλεση κόρνερ της Νίκης, σύσταση του διαιτητή να αντικατασταθεί ο Σουλιώτης, στη θέση του ο Πατρικ.
87′ Από την εκτέλεση κόρνερ, η Νίκη άγγιξε την ισοφάριση, όμως ο Έντι αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα άουτ με κεφάλια.
90’+2′ Διαγωνίο σουτ του Τσιλιγγίρη η μπάλα έφυγε άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Πιερικός (Περικλής Αμανατίδης): Κίναλης (65′ Χατζησάββας), Ανδρικόπουλος, Κωτσιόπουλος (46′ Σουλιώτης), Στόιος (75′ Δεληγιάννης), Τσαγκαλιδης (75′ Ζαπουνίδης), Λαγός (65′ Κραγιόπουλος), Κοντοθανασης (46′ Ίννος), Κέρι (65′ Ματζαλάκου), Γατόπουλος (46′ Παπαδόπουλος), Μπαστακος (65′ Χαμπιμπ), Σεχολάρι
Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Σουλής (46′ Μυσιρλής), Αρίας, Γκαντέλιο, Κούφας, Βλάχος, Σαλαμούρας, Σαποβάλοφ, Προδρομίτης (75′ Τζιαννής), Λίταινας (35′ Τσιλιγγίρης), Δούμτσης (85′ Έντι), Σπυρίδης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This