Επιλογή Σελίδας

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό 1-1 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα ήταν ο Παναγιώτης Παρασίδης. Ο προπονητής του Δία Δίου μίλησε στο katerinisport.gr για την αναμέτρηση του Ευόσμου δηλώνοντας αισιόδοξος για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή (ο Δίας έχει ρεπό την 1η αγωνιστική).

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

“Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, τον Αγροτικό Αστέρα και έναν πολύπειρο προπονητή, τον κ. Κατσαβάκη, πραγματοποιώντας μια ακόμα θετική εμφάνιση. Τα παιδιά μας έδειξαν πως έχουν υψηλό βαθμό ετοιμότητας μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία.

Η μια εβδομάδα έξτρα χρόνος που θα έχουμε λόγω του ρεπό της 1ης αγωνιστικής θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε πάνω σε κάποια τακτικά θέματα και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι τη 2η αγωνιστική με τον Ατρόμητο Παλαμά, στο Δίον”.