Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ολοκληρώθηκαν αισίως όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα του Αιγινίου να είναι πανέτοιμη απ’ όλες τις πλευρές για να ριχθεί στην μάχη του πρωταθλήματος της Β’  κατηγορίας που αρχίζει την Κυριακή με το εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Μοσχοχωρίου.

Το Διοικητικό επιτελείο του συλλόγου, Γιώργος Καρανικόλας, Νίκος Μούμος, Δημήτρης Αργυρόπουλος, Ηρακλής Κούρτης, Πάνος Δερματάς (φροντιστής) σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ των Γιώργου  Ντάμτσιου και Μάρτιν Ασλανίδη (προπονητής τερματοφυλάκων) φρόντισαν τα πάντα. Έτσι, για τη σέντρα ο Αιγινιακός είναι σε πλήρη ετοιμότητητα και πάνοπλος.

Συγκεκριμένα τα παλιά δελτία αντικαταστάθηκαν, οι μεταγραφές είναι σε θέση να αγωνιστούν. Το πρωτόκολλο κατά της πανδημίας εφαρμόζεται κανονικότατα.

Ήδη στο φάκελο για την αποστολή της 1ης αγωνιστικής βρίσκονται τα πιστοποιητικά εμβολιασμού – νόσησης καθώς και τα rapid test όλων των συμμετεχόντων – άπαντα αρνητικά. Χωρίς υπερβολή, αν ο αγώνας γινόταν ακόμη και το πρωί του Σαββάτου, η ομάδα μπορούσε κάλλιστα να παίξει ανεπηρέαστη. Αναμφίβολα, η σημερινή ήταν μια δύσκολη μέρα, πρωτόγνωρη για παραμονές έναρξης σεζόν ερασιτεχνικού πρωταθλήματος που προσωπικά για εμένα έμοιαζε με εκείνες της Β’ Εθνικής κατηγορίας (αναγραφή και υποβολή συμβολαίων και όχι μόνο).

Αλλά “τέλος καλό όλα καλά”.

Ο Αιγινιακός εύχεται σ’ όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Πιερίας, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους, διαιτητές, παρατηρητές, δημοσιογράφους καλή χρονιά με υγεία και οι ομάδες να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει. Καλή επιτυχία και στην διοργανώτρια αρχή, στο δύσκολο έργο της. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να “αναπνεύσει”  και να “ζήσει” μετά από την μεγάλη απραξία που βίωσε.

Ευχετήριο

Σύσσωμη η οικογένεια του Αιγινιακού εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Σάκη Ζαφείρη που είχε τροχαίο ατύχημα περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

Για το Δ.Σ. του Αιγινιακού
Ο Γενικός Γραμματέας
Γιώργος Καρανικόλας