Επιλογή Σελίδας

Παλικαρίσιο βαθμό στην Καστοριά κόντρα στον ομώνυμη ομάδα πήρε ο Βατανιακός που αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τους “γουναράδες”, σε αγώνα για τη 18η αγωνιστική του 2ου γύρου του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας βρέθηκε πίσω το σκορ μόλις στο 5′ από γκολ του Τσάνι ενώ στο 10′ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα καθώς ο Πάλλας έκανε το 2-0.

Ο Μιτακίδης μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη στο 35′ αλλά οι Καστοριανοί πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 3-1 χάρη σε δεύτερο γκολ του Τσάνι στο 45′.

Ο Βατανιακός δεν παράτησε το παιχνίδι και εκμεταλλευόμενος και την αποβολή του Kapllani στο 55′ με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα, πίεσε ψάχνοντας το γκολ που θα τον ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Πράγματι, στο 85′ ο Μιτακίδης μείωσε σε 3-2 για να έλθει στο 90′ ο νεοαποκτηθείς Δαδάκος και να “γράψει” το τελικό 3-3.

Έτσι, ο Βατανιακός έφτασε τους 20 βαθμούς και πλέον απέχει 3 βαθμούς από τον 11η Αστέρα Πετριτή (η 11η θέση οδηγεί σε μπαράζ παραμονής) ενώ είναι στο -4 από Καστοριά και Αναγέννηση Άρτας που βρίσκονται σε θέσεις σωτηρίας.

Την Κυριακή η ομάδα του Βατανιακού υποδέχεται τον Εορδαϊκό ενώ η Καστοριά παίζει εκτός έδρας με τα Τρίκαλα.

Το “φιλμ” του αγώνα
5′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Σαββόπουλου από αριστερά, ο Τσάνι με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Καστοριά.
10′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Τσελεπής σέντραρε από δεξιά και ο Πάλλας με σουτ έκανε το 2-0 για τους Καστοριανούς.
18′ Μετά από σέντρα του Τσελεπή από δεξιά ο Kapllani έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φιρινίδη.
21′ Μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά για τον Βατανιακό, ο Χ. Ανανιάδης έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσαρούχα.
32′ Οριζόντιο δοκάρι για την Καστοριά μετά από σέντρα του Τσελεπή από δεξιά και παρέμβαση αμυντικού του Βατανιακού.
34′ Σουτ του Τσελεπή από πλάγια θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.
35′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Βατανιακός μείωσε σε 2-1 με σουτ του Μιτακίδη από 20 μέτρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.
45′ ΓΚΟΛ! 3-1: Μετάαπό εκτέλεση κόρνερ του Τσελεπή από δεξιά, ο Τσάνι με κεφαλιά έκανε το 3-1 για την Καστοριά.
45’+1′ Σουτ του Πάλλα από καλή θέση, έφυγε άουτ.
47′ Σουτ του Μιχαηλίδη, απέκρουσε ο Τσαρούχας.
51′ Μετά από σέντρα του Σαββόπουλου η γυριστή κεφαλιά του Μαγγίζη έφυγε μόλις άουτ.
55′ Αποβολή του Kapllani με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα.
61′ Διαγώνιο σουτ του Τσελεπή μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Φιρινίδη.
70′ Δοκάρι για τον Βατανιακό.
85′ ΓΚΟΛ! 3-2: Ο Μιτακίδης μείωσε με πλασέ σε 3-2 για τον Βατανιακό, εκμεταλλευόμενος αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή.
90′ ΓΚΟΛ! 3-3: Ο Δαδάκος μετά από εκτέλεση φάουλ με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε στο τελικό 3-3 για την ομάδα της Πιερίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζιόβας, της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους Δρουλάκη, της ΕΠΣ Κοζάνης και Πασιά, της ΕΠΣ Ηπείρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καστοριά: Τσαρούχας, Σβίρος, Μαγγίζης, Παπαγεωργίου, Τσάνι, Kapllani, Πάλλας, Τσελεπής, Μωυσιάδης, Γκέγκας, Σαββόπουλος Ευαγ.
Βατανιακός: Φιρινίδης, Σαμανίδης, Ντόσης, Γκαράτζιας, Ανανιάδης Χρ., Μυρτολλάρι, Μιχαηλίδης, Δαλαμήτρας, Μιτακίδης, Αναναιάδης Δημ., Ραπτόπουλος.