Επιλογή Σελίδας

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία σημείωσε ο Αιγινιακός αποκτώντας τον 27χρόνο πλάγιο δεξιό μέσο – εξτρέμ Μάριο Χατζηκωσταντίνου, που αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια με επιτυχία στον Πιερικό.

Η ομάδα του Αιγινίου μας έχει συνηθίσει να … “ψωνίζει” από το πάνω ράφι του μεταγραφικού παζαριού και αναμφίβολα η ένταξη του Χατζηκωσταντίνου στο ρόστερ της είναι μιας πρώτης τάξης απόδειξη γιαυτό.

Ο Κατερινιώτης άσσος έπαιξε μεταξύ άλλων παλιότερα σε ΑΕΠ Κοζάνης, Μακεδονικό Νεαπολης ( δύο θητείες), Απόλλων Πόντου, Τρίκαλα και αναμένεται με την εγνωσμένη ποδοσφαιρική του αξία και την εμπειρία, που διαθετει να βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του κ. Ζιώγα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, στην επίτευξη των υψηλών στόχους του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Χατζηλωσταντίνου.

Τον καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Ο Μάριος Χατζηκωσταντινου δήλωσε: “Ο Αιγινιακός είναι ένα ιστορικό σωματείο, που λειτουργεί σε σχεδόν επαγγελματικά πρότυπα και το γεγονός αυτό με επηρέασε θετικά στο να συμφωνήσω σε όλα με τον κ. Φιρινίδη.

Η έλευση μου στο Αιγίνιο πιστεύω και εύχομαι να συνοδευτεί στο τέλος με την ολοκλήρωση των πρωταγωνιστικών διαθέσεων της ομάδας”.

Στη φώτο : Ο Κώστας Φιρινίδης (αριστερά), καλοσωρίζει εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου στον Αιγινιακό το νέο απόκτημα Μάριο Χατζηλωσταντίνου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This