Του Δημήτρη Μπίζα
Κατά τη διάρκεια του τεστ στο Μπαχρέιν, ο Daniel Ricciardo ένιωθε άσχημα, με τη McLaren να διαβεβαιώνει πως δεν νοσεί από κορωνοϊό, καθώς έκανε συνεχώς τεστ και έβγαινε αρνητικός.
Το βράδυ της 2ης μέρας των δοκιμών, όμως, ο Αυστραλός διεγνώσθη με κορωνοϊό, θέτοντας εν αμφιβόλω την συμμετοχή του στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν.
Παρόλα αυτά, κατάφερε να αναρρώσει και να είναι αρνητικός σήμερα (Τετάρτη 16/3), ώστε να επιστρέψει στο μονοθέσιο της ομάδας για το Grand Prix το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η McLaren F1 Team επιβεβαιώνει πως μετά τα θετικά τεστ Covid-19 την περασμένη εβδομάδα, ο Daniel έχει βγει αρνητικός σε πολλαπλά τεστ, και θα επιστρέψει στο paddock την Πέμπτη για να αγωνιστεί στο Grand Prix του Μπαχρέιν. Ο Daniel νιώθει καλύτερα μέρα με τη μέρα, καθώς συνεχίζει να είναι απομονωμένος σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν στο Μπαχρέιν».
Update from the team on @DanielRicciardo. ⬇️ pic.twitter.com/rDqeYRlf6P
— McLaren (@McLarenF1) March 16, 2022
Πηγή: Car & Driver

















