Επιλογή Σελίδας

Ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής και εκ των αρχηγών του Αιγινιακού, πέρυσι Μιχάλης Τσολακίδης ανανέωσε τη συνεργασία του και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τσολακίδης διανύει από το 2019 τη δεύτερη θητεία του στο Αιγίνιο με μόνη απουσία ένα πεντάμηνο τη ποδοσφαιρική χρονιά 2021-22, όταν είχε πάει στην Αναγέννηση Κολινδρού, ενώ η πρώτη του παρουσία στο Αιγίνιο χρονολογείται το 2010-11.

Ο δυναμικός μέσος, που γεννήθηκε το 1993, έχει διακριθεί ιδιάτερα το μεγάλο αυτό χρονικό διάστημα, με το παθιασμένο παιχνίδι του και αναμφίβολα η παραμονή του, που ζητήθηκε επίμονα από τον προπονητή Σωτήρη Ζιώγα ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Ο έμπειρος άσσος αναμένεται να συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, όπου θέλουν να διαγράψουν οι κυανολεύκοι της Βόρειας Πιερίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Τσολακίδη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Τσολακίδης δήλωσε: “Η ομάδα του Αιγινιακού, λόγω της μεγάλης ιστορίας της είναι “καταδικάσμενη” να κάνει πάντα πρωταθλητισμό.

Γιαυτό φέτος όλοι μας πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση και να προσπαθήσουμε περισσότερο, για να φτάσουμε το ποθητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Η περυσινή χρονιά ας μας γίνει μάθημα ώστε οι κόποι μας να μη πάνε χαμένοι”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This