Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025.

Στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας όπου ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την Βέροια 1960, διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Βλάχος, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Λιόντο και Ορέστη Ευαγγέλου, της ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής θα είναι ο Ευάγγελος Κελλίδης, της ΕΠΣ Σερρών.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου, όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα αντιμετωπίσει τον Εορδαϊκό, διαιτητής θα είναι ο Ζήσης Γασπαράτος, με βοηθούς τους Νικολάκη Ματσιά και Φίλιππο Φραγκουλίδη, της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Θεόδωρος Καραμπούλας, της ΕΠΣ Λάρισας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Εξοχής, όπου ο Ερμής Εξοχής θα παίξει με την Κοζάνη, διαιτητής θα είναι ο Λουκάς Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Πολύκαρπο Ζουρνατζίδη και Γεώργιο Μητρόπουλο, της ΕΠΣ Ημαθίας. Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Χανίδης, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Διαιτητές – Αξιωματούχοι της ΕΠΣ Πιερίας σε αγώνες Γ’ Εθνικής

Ακρίτες Συκεών – Σαρακηνός Βόλου: Σεσέντος Βασίλειος (Διαιτητής), Κουτσικανίδης Γεώργιος (Α’ βοηθός), Τσικλητάρη Δήμητρα (Β’ βοηθός)
Κόρινθος – Πανγυθεατικός: Μπίνιας Ελευθέριος (Β’ βοηθός)
Κένταυρος Βριλησσίων – Ρόδος: Μερτζεμέκης Παναγιώτης (Β’ βοηθός)

Αναλυτικά, οι ορισμοί 

Click to access ref_3c_md_8-9_08-09.11.2025.pdf