Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Βατάν όπου ο Βατανιακός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Λιανοκλαδίου Σταυρού, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νικόλαος Αλέξανδρος Ναζίρης με βοηθούς τους Βασίλειο Χατζηβασιλείου και Ιωάννη Φακανά της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Κουζάκης της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου όπου ο Σβορώνος θα υποδεχθεί τον Πιερικό, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτριος Μαργιόλας από την Καρδίτσα με βοηθούς τους Απόστολο Καλογριανίτης από την Καρδίτσα και Χρήστο Αλεξόπουλο από τα Τρίκαλα. Παρατηρητής θα είναι ο Θεόφιλος Φωτιάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Πτολεμαΐδας Αιμίλιος Θεοφανίδης όπου ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας θα υποδεχθεί τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, διαιτητής του αγώνα θα είναι η Ειρήνη Πίγγιου από την Θεσπρωτία με βοηθούς τους Αλέξανδρο Δρουδάκη από τα Γρεβενά και Μιχαήλ Γραμμένο από την Κέρκυρα. Παρατηρητής θα είναι ο Νικόλαος Κωτούλας από το Κιλκίς.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_14_10.2023.pdf