Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024.

Στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί τον Σβορώνο, διαιτητής θα είναι ο Κωνταντίνος Αναστασόπουλος της ΕΠΣ Χαλκιδικής με βοηθούς τον Αθανάσιο Μαλανδρή της ΕΠΣ Χαλκιδικής και τη Δήμητρα Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας. Παρατηρητής θα είναι ο Βασίλειος Σταμούλης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αντιμετωπίζει τον Εορδαϊκό, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Καπρέτσος της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Ανδρέα Ζαχαριά της ΕΠΣ Καβάλας και Ιωάννη Βακουφτσή της ΕΠΣ Σερρών. Παρατηρητής θα είναι ο Αναστάσιος Χριστοδούλου, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Σταυρού, όπου ο Βατανιακός θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα Λιανοκλααδίου Σταυρού, διαιτητής θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης της ΕΠΣ Καρδίτσας με βοηθούς τους Απόστολο Καλογριανίτη της ΕΠΣ Καρδίτσας και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο της ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Κουζάκης της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_23_18.02.2024.pdf