Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024.

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καστοριάς όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αντιμετωπίζει την Καστοριά, διαιτητής θα είναι ο Θεοδωρος Κοτντογιώργος με βοηθούς τους Δημήτριο Διχρή και Ιωάννη Μπασίνο από την Λάρισα. Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτριος Γούκος της ΕΠΣ Ηπείρου.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Βατανιακού όπου ο Βατανιακός υποδέχεται τα Τρίκαλα, διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Τασιόπουλος με βοηθούς τους Δημήτριο Σακκά και Ηλία Κίτο της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής θα είναι ο Πλάτων Μποζατζίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, όπου ο Σβορώνος υποδέχεται τον Αστέρα Λιανοκλαδίου, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Φουστανάς με βοηθούς τους Αθανάσιο Μποζατζίδη και τον Αναστάσιο Φράγιο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κουρδής από την Λάρισα.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου φιλοξενεί τη Ζάκυνθο, τον αγώνα θα διευθύνει ο Ευάγγελος Λαθύρης της ΕΠΣ Πειραιώς με βοηθούς τους Βασίλειο Χατζηβασιλείου και Χρήστο Κλείσιαρη, της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι Γεώργιος Παγωνόπουλος, της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο Πτολεμαΐδας Αιμίλιος Θεοφανίδης, όπου ο Πιερικός αντιμετωπίζει τον Εορδαϊκό, τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Δήμος Τζάμος από την Καστοριά με βοηθούς τους Παναγώτη Γκίτσο από την Καστοριά και Αλέξανδρο Κωτσόπουλο από τον Έβρο. Παρατηρητής θα είναι ο Περικλής Τουτούκης από τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_22_11.02.2024.pdf