Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024.

Στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης όπου ο Πιερικός παίζει με την Καστοριά, διαιτητής θα είναι ο Φώτιος Τζίκας της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τον Χρήστο Χολάνη της ΕΠΣ Μακεδονίας και τον Στέργιο Μπόλη, της ΕΠΣ Γρεβενών. Παρατηρητής θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης, της ΕΠΣ Τρικάλων.

Στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, όπου ο ΑΟ Τρίκαλα υποδέχεται τον ΓΑΣ Σβορώνου, διαιτητής θα είναι ο Στέργιος Γκουντέλας της ΕΠΣ Καρδίτσας με βοηθούς τον Σεραφείμ Γάκο της ΕΠΣ Φθιώτιδας και τον Θεόδωρο Κατσαρό της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Αγγελούλης, της ΕΠΣ Λάρισας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου φιλοξενεί τη Ζάκυνθο, τον αγώνα θα διευθύνει ο Ευάγγελος Λαθύρης της ΕΠΣ Πειραιώς με βοηθούς τους Βασίλειο Χατζηβασιλείου και Χρήστο Κλείσιαρη, της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι Γεώργιος Παγωνόπουλος, της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Στο Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣ Κέρκυρας, στο Κανόνι όπου ο Βατανιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Πετριτή, τον αγώνα θα διαιτητεύσει η Ειρήνη Πίτιου της ΕΠΣ Πρέβεζας με βοηθούς τον Ζώη Νάστο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Σπυρίδωνα Μέκιο της ΕΠΣ Άρτας. Παρατηρητής θα είναι ο Βασίλειος Μπίτας, της ΕΠΣ Ηπείρου.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_21_04.02.2024.pdf