Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου όπου ο Σβορώνος θα υποδεχθεί τον Εορδαϊκό, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φώτιος Τζήκας με βοηθούς τους Ιωάννη Φακάνα και Αλέξανδρο Τσακιρόπουλο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Αναστάσιος Χριστοδούλου από την Ημαθία.

Στο Δημοτικό Στάδιο Βατανιακού όπου ο Βατανιακός θα υποδεχθεί την Καστοριά, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γεώργιος Λαμπρίδης από την Πέλλα με βοηθούς τους Δημήτριο Ανδραμάνη από την Πέλλα και Νικόλαο Κολιπέτρο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κουρδής από την Λάρισα.

Στο Γήπεδο Αγίων Αναργύρων όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δήμος Τζάμος από την Καστοριά με βοηθούς τους Γεράσιμο Μιχαλά από την Κέρκυρα και Κωνσταντίνο Τσάγκα από την Καστοριά. Παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Γιαννουλάκης της ΕΠΣ Ηπείρου.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικά όπου ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Κατσικά, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Ντελέζος από την Λάρισα με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Λεωνίδα και Χρήστο Αλεξόπουλο από τα Τρίκαλα. Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Δράκος της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_ex_anav__04_10_2023.pdf