Διαβάστε τους αριθμούς της 24ης αγωνιστικής:
ΕΙΚΟΣΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
Το 20ό του τέρμα με τα χρώματα του Παναθηναϊκός σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε ο Τάσος Μπακασέτας. Ο μέσος των Πρασίνων έφτασε αυτό το ορόσημο στο 96ο παιχνίδι του. Παράλληλα έφτασε τα 46 τέρματα στο πρωτάθλημα με όλους τους συλλόγους στους οποίους έχει αγωνιστεί, σε 223 παιχνίδια. Έχει σκοράρει με την ΑΕΚ (14), με τον Παναθηναϊκό (13), με τον Πανιώνιο (12), με τον ASTERAS AKTOR (4) και με τον Άρη (3).
100 ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΜΕ ASTERAS AKTOR Ο ΜΠΑΡΤΟΛΟ
Τις 100 συμμετοχές με τα χρώματα του ASTERAS AKTOR στη Super League Greece έφτασε ο Χουλιάν Μπαρτόλο. Είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στις 3 Σεπτεμβρίου 2022, στη λευκή ισοπαλία με τον Ολυμπιακός στην Τρίπολη, και την Κυριακή (8/3/26) συμπλήρωσε τριψήφιο αριθμό αγώνων στο πρωτάθλημα με την ομάδα της Αρκαδίας. Συνολικά σε αυτές τις αναμετρήσεις έχει σημειώσει 17 τέρματα, ενώ οι συνολικές του παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Αρκαδίας είναι 113 (19 τέρματα). Στο πρωτάθλημα συνολικά έχει 159 αγώνες, καθώς υπάρχουν και 59 με τα χρώματα της ομάδας του Βόλος, με τον οποίο έχει σημειώσει έξι τέρματα.
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ
Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 1-0 στην Τρίπολη απέναντι στον ASTERAS AKTOR και επέστρεψε στις εκτός έδρας νίκες έναν χρόνο μετά. Τα Λιοντάρια είχαν πάρει τρίποντο μακριά από την έδρα τους ξανά στην Τρίπολη, στις 9 Μαρτίου 2025, τότε με 2-1 χάρη στα γκολ των Μπετανκόρ και Πιρές. Μεσολάβησαν 16 αναμετρήσεις στις οποίες είχαν τρεις ισοπαλίες και 13 ήττες.
ΔΥΟ ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ… ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Ο Άρης έχασε τα δύο πέναλτι που εκτέλεσε στην αναμέτρησή του με τον Ατρόμητο το Σάββατο (7/3/26) και η τελευταία φορά που συνέβη αυτό στους Κίτρινους ήταν στις 26 Ιανουαρίου 2022, στην αναμέτρησή τους με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος. Τότε στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου και τα πέναλτι είχαν εκτελέσει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που σούταρε άουτ, και ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος νικήθηκε από τον Μπόγιαν Σαράνοφ.
ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 2009-10
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει σε δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ, αφού μετά το 0-2 του Κυπέλλου ήρθε και η λευκή ισοπαλία την Κυριακή (8/3/26). Αυτό είχε να συμβεί από τη σεζόν 2009-10. Τότε, μετά το 0-1 της κανονικής διάρκειας με σκόρερ του Δικεφάλου τον Εντίνιο, ηττήθηκε με το ίδιο σκορ και στα πλέι οφ (για τις θέσεις 2-5 τότε) με γκολ του Βλάνταν Ιβιτς.














