Επιλογή Σελίδας

Από την έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αιγινιακού, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Ιουλίου στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού γηπέδου Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” προέκυψε ισχυρό Διοικητικό συμβούλιο, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πρόκειται για ένα ενωτικό σχήμα, που απαρτίζεται από παλιούς και νέους παράγοντες, έχοντας μοναδικό στόχο την δημιουργία μιας ομάδας, που θα έχει παρόν και μέλλον.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού συμβουλίου του σωματείου της Βόρειας Πιερίας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κισσούδης Μιχαήλ
Αντιπρόεδρος: Μηνούδης Γεώργιος
Γενικός γραμματέας: Παππάς Βασίλειος
Αναπλ. Γεν. γραμμ.: Λούκας Αναστάσιος
Ταμίας: Μyftari Vladimir
Έφορος Ποδοσφαίρου: Παραλυκίδης Παναγιώτης
Μέλη:
Τοπαλίδης Νικόλαος
Παπαδόπουλος Αναστάσιος
Καραγεώργου Παναγιώτης
Χατζηγιοβανάκης Παναγιώτης
Τασιώνας Διονύσιος
Ψαλίδας Νικόλαος

Ήδη οι Διοικούντες … “σήκωσαν μανίκια” και με σταθερά βήματα υλοποιούν τον σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο προπονητής είναι προ των… πυλών και άμεσα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωσή του.

Το μόνο, που μπορούμε ν’ αναφέρουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ γνώριμο πρόσωπο και εξαιρετικά πετυχημένο στην πρόσφατη θητεία του στον αιγινιώτικο σύλλογο.

Από εκεί και πέρα οι νέες μεταγραφικές προσθήκες βρίσκονται προς την ολοκλήρωση τους, αφού οι επαφές με ενδιαφερόμενους ποδοσφαιριστές είναι ιδιαίτερα προχωρημένες και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ένταξη τους στον Αιγινιακό σε αρκετούς απ’ αυτούς.

Φωτογραφίες από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αιγινιακού:

1000012081
1000012076
1000012079
1000012080