Επιλογή Σελίδας

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στέλιος Μαλεζάς, με τον προπονητή του Μακεδονικού να μιλάει για την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και τους νέους στόχους της ομάδας. Ο ίδιος έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Στέφανο Τζίμα, τον οποίο είχε στην Κ19 του Δικεφάλου, ενώ στάθηκε και στο όνειρο του Champions League.

Αρχικά ανέφερε για τον Μακεδονικό και τη νέα χρονιά: «Προσπαθούμε να οργανωθούμε και να εξελίξουμε το ήδη πολύ καλό επίπεδο εγκαταστάσεων, θέλοντας να ετοιμάσουμε και το ρόστερ της ομάδας για τη νέα χρονιά που θέλουμε να μας βρει καλύτερους από ότι πέρσι, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και όπου βγει. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι από πέρσι, ποιος όταν παίζει δεν θέλει να κερδίζει;».

Για τον Αντρέ Βιεϊρίνια τόνισε: «Να σταματήσει όταν νιώθει αυτός ότι πρέπει να σταματήσει, η ηλικία του δεν μου λέει κάτι. Αν κοιτάξεις μακριά , θα δεις ότι είναι πολύ καλό τα μικρά παιδιά να έχουν δίπλα τους έναν τέτοιο παίκτη κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη τους».

Για το αν μπορεί να πετύχει την είσοδο στο Champions League ο ΠΑΟΚ: «Μόνο με τον Άγιαξ μην τύχουμε και έρθει 1-1 στο Άμστερνταμ. Με τον Λουτσέσκου σαν προπονητή ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να βλέπει το κάθε παιχνίδι συγκεντρωμένα και με προσοχή, βήμα βήμα και παιχνίδι παιχνίδι».

Ενώ για τον Στέφανο Τζίμα: «Εξαιρετικό παιδί , δουλεύει στο 100% του συνέχεια και ταλέντο που θα είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο ο ΠΑΟΚ. Η Νυρεμβέργη είναι μία μεγάλη ομάδα , με μεγάλο κοινό. Στο τέλος θα φανεί το αν είναι καλή επιλογή και για τον ίδιο».

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This