Επιλογή Σελίδας

Ο Γιώργος Κυριαζής μιλώντας στο Metropolis 95.5 για το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, μεταξύ άλλων, είπε: «Είναι παράξενο το ματς, γιατί ο Ηρακλής είναι αντίπαλος και την τελευταία φορά, που πήγα στον Καυτανζόγλειο ήταν πριν 14 χρόνια.

Επίσης, θα έχω αντίπαλο έναν πρώην συμπαίκτη μου, τον Άκη Στολτίδη». Είναι λογικό να έχει πολλά πράγματα στις αναμνήσεις του με τον Ηρακλή ο Κυριαζής. Με τον Στολτίδη για παράδειγμα, έχουν παίξει μαζί από το 1996 μέχρι το 2002 σε 121 παιχνίδια.

ira-66CSi.jpg


Ο Κυριαζής, όμως, κατέχει ακόμη και τώρα (από το 1996) ένα ρεκόρ που δεν το έχει ξεπεράσει κάποιος. Είχε κάνει το ντεμπούτο του με τον Ηρακλή στο παιχνίδι Ηρακλής-Βέροια 0-0 στις 8 Σεπτεμβρίου 1996, με τον Βασίλη Αντωνιάδη να είναι προπονητής.

ira3.jpg

Σε ηλικία 16 χρόνων, 6 μηνών και 17 ημερών γινόταν ο νεότερος παίκτης που είχε παίξει στην ιστορία του Ηρακλή. Παραμένει ακόμη και σήμερα.

  • Η αρχική εντεκάδα του Ηρακλή σε εκείνο το παιχνίδι ήταν η εξής: 

Ρομπακίεβιτς, Κυριαζής, Γ. Παπαδόπουλος, Σακελλαρίδης, Λαγωνίδης, Στολτίδης, Γ. Κωστής, Κωνσταντινίδης, Γιοβάνοβιτς, Μπορμπόκης, Μιρτσέκης. Είχε περάσει ως αλλαγή ο Λευτέρης Μήλος που έχει φύγει από τη ζωή.

ira2.jpg

Στην εντεκάδα και ο Γιοβάνοβιτς. Με τον νυν προπονητή της Εθνικής, ο Κυριαζής ήταν και συμπαίκτης, αλλά και παίκτης του. Με τον Γιοβάνοβιτς ήταν μαζί σε 52 παιχνίδια από το 1996 ως το 1999 που ο Γιοβάνοβιτς αποχώρησε από την ενεργό δράση. Ο Κυριαζής όμως είχε και προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς τη σεζόν 2002-2003 στον Ηρακλή. Υπό τις οδηγίες του έπαιξε σε 8 παιχνίδια.

Πηγή: Metrosport