Επιλογή Σελίδας

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν τεχνικός διευθυντής του Πιερικού, Θωμάς Κυπαρίσσης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” στο Metropolis 95.5 και μίλησε για το πρότζεκτ του Πιερικού, ενώ τόνισε πόσο σημαντική ήταν η ανανέωση του Μάντζιου στον Άρη, δηλώνοντας μεταξύ άλλων αισιόδοξος.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Περικλής Αμανατίδης είναι ένας πολύ καλός προπονητής, από τους αδικημένους, είναι από τη νέα γενιά των προπονητών, είναι πρωταθλητής. Ο Πιερικός καλώς ή κακώς είναι ένα brand name για την κατηγορία (Γ Εθνική), υπάρχει ένα καλό πρότζεκτ από τον κ. Παπαδόπουλο, ο στόχος ο δικό μας είναι να δημιουργηθεί ένα έμψυχο δυναμικό, το οποίο δεν θα είναι μόνο για μια σεζόν. Ο μοναδικός στόχος που έχουμε είναι να ανέβει η ομάδα κατηγορία».

Για τον Άρη: «Θα ήταν όλα διαφορετικά αν στον τελικό του Κυπέλλου κέρδιζε, έχασε τον τελικό στις λεπτομέρειες των λεπτομερειών. Βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο, ο κ.Καρυπίδης έχει εμπειρία πλέον. 

Θεωρώ χρειάζεται περισσότερο τύχη, που του έλειψε φέτος και γι’ αυτό έχασε το Κύπελλο. Πρέπει να ανέβει επίπεδο όσον αφορά και τις επιλογές των παικτών από χρονιά σε χρονιά πάει στο καλύτερο.  Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, δεν πρέπει να γίνονται οι επιλογές με την… εντοπιότητα, αλλά με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών. 

Για τον Λορέν Μορόν: «Ο Μορόν ξεχώρισε με την ποιότητά του, αλλά στο ποδόσφαιρο ουδείς είναι αναντικατάστατος. Το τμήμα του σκάουτινγκ της ομάδας πρέπει να δουλέψει σωστά και μπορεί να βρει ισάξιο, ίσως και καλύτερο. Από τη στιγμή που ο Μορόν έχει θέσει θέμα, δείχνει ότι θέλει να φύγει και θεωρώ ότι ένας παίκτης δεν πρέπει να μένει σε μια ομάδα όταν δεν είναι η θέλησή του».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Είναι ένας αξιόλογος προπονητής. Χάρηκα πολύ ανανέωσε με τον Άρη, ήταν σωστή κίνηση του Καρυπιδή, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει. Ξέρει το υλικό πλέον ο Μάντζιος, έχε τις βάσεις, γνωρίζει την ομάδα και με αυτόν τον τρόπο χτίζονται οι ομάδες».

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This