Επιλογή Σελίδας

Με 2-1 κέρδισε την Κοζάνη ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, το απόγευμα της Κυριακής.

Το σκορ για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου άνοιξε (0-1) ο Βιγιάλμπα στο 44ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ η Κοζάνη ισοφάρισε σε 1-1 με τον ίδιο τρόπο στο 54ο λεπτό, με τον Ντινόπουλο να κερδίζει και να εκτελεί ο ίδιος το πέναλτι.

Το τελικό 1-2 για το Κεραμίδι διαμόρφωσε ο Κραγιόπουλος στο 62ο λεπτό, με πανέμορφη εκτέλεση πέναλτι.

Οι αρχικές εντεκάδες των ομάδων:

Κοζάνη (Κατακαλίδης): Χατζησάββας, Μπαλτζής, Αλμασίδης, Τρομπούκης, Παπάς, Δαβίτης, Κοκκινίδης, Σάλλα, Μίχος, Καλογιαννίδης, Ντινόπουλος

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Θεοδοσιάδης): Μπαλάφας, Πάνος, Βαρυτιμίδης, Κωτσιόπουλος, Μυστρίδης, Σπυρλίδης, Κραγιόπουλος, Villalba, Ελέζι, Κυπαρίσσης

Διαιτητής: Κουτσώνας

Α’ Βοηθός: Λαμπριανίδης

Β’ Βοηθός: Σίας

Πηγή: www.top-sport.gr