Επιλογή Σελίδας

Με 2-1 κέρδισε τον Καλλιθεακό Καλλιθέας ο Απόλλων Ράχης, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης, στο γήπεδο της Καλλιθέας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας.

Για την ομάδα της Ράχης σκόραραν ο Χατζηβασιλείου με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Π. Καρακούση και ο Π. Καρακούσης με σουτ.

Για τον Καλλιθεακό, το γκολ πέτυχε ο Σαββίδης.

Καλλιθεακός Καλλιθέας (Μίμης Μπενίσκος): Τσιλικίδης, Γεωργαντόπουλος, Τουλίκας, Κιρκασιάδης, Ασλανίδης, Ουσταμπασίδης, Κουσουρής, Μότσιας, Σαββίδης, Σαμπάνης, Αμβροσιάδης.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ορλόγου, Πάπας, Βαρμάζης, Αντωνιάδης, Ελτσερμπίνη, Λάις, Τριανταφύλλου, Παρχαρίδης, Τσέργας και Τσούργαλης.

Απόλλων Ράχης (Χρήστος Αδάμος): Κεσετζόπουλος, Τριανταφύλλου, Χατζηβασιλείου, Νικολαΐδης, Παπατολίκας, Κατσαμάγκας Κ., Κατσαμάγκας Χ., Καλουτσίδης, Κατής Γ., Καρακούσης Π., Παπούλας.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κεσετζοπουλος, Μπαλούκας, Παπαδόπουλος, Κούτρας, Νικολαΐδης, Στρατής, Μπουρονίκος, Κατσαμάγκας Απ., Ζέρβας, Κατσαμάγκας Παν., Θεοδώρου

Αγωνίστηκε επίσης και ο Χ. Γιαννώτας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This