Επιλογή Σελίδας

O ANT1 εγκαινιάζει τον τριετή κύκλο μεταδόσεων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του UEFA Europa League και UEFA Conference League με τον κάτοχο του UEFA Conference League, Ολυμπιακό, που ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με μία δύσκολη αποστολή στη Γαλλία, με αντίπαλο τη Λιόν. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Μανώλης Σφακάκης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Κώτσης.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά στις 21:00 με ένα pre–game show που θα μας βάλει στο κλίμα του αγώνα. Στην παρουσίαση θα είναι η Αριάνα Παπαγιάννη και ο Γρηγόρης Ατρείδης με καλεσμένους τον Γιώργο Γεροντιδάκη, που πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel», και τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά, που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και της Λιόν. Ακόμα, θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις με το «Parc Olympic Lyonnais», όπου ο Αλέξανδρος Ξενικάκης θα έχει τον συντονισμό για το ρεπορτάζ από το γήπεδο, λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Επίσης, θα παρακολουθήσουμε δηλώσεις από παίκτες και προπονητές και των δύο ομάδων, ενώ θα υπάρχει και ανάλυση του νέου format των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA.

Αμέσως μετά τη λήξη της κορυφαίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, ακολουθεί η εκπομπή «The Football Show», που θα μας μεταφέρει τον απόηχο από τον αγώνα μεταξύ της Λιόν και του Ολυμπιακού. Με απευθείας συνδέσεις από το γήπεδο και αποκλειστικές δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, σχόλια, αναλύσεις, αλλά και εκτενές ρεπορτάζ θα παρακολουθήσουμε όλα τα highlights από την αναμέτρηση Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ. Τη δημοσιογραφική υποστήριξη εκπομπών και μεταδόσεων θα έχει μια έμπειρη και δυναμική ομάδα που αποτελείται από τους: Γιώργο Τριανταφυλλίδη, Λίτσα Ιωάννου, Μανώλη Μανή, Γιώργο Σπανουδάκη, Νίκο Κώτση, Βασίλη Πλακογιάννη, Θωμά Μίχο, Γιώργο Ανανίδα, Τερέζα Κουίκ και Βασίλη Παπαδόπουλο.

Οι υπόλοιποι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του UEFA Europa League, όπως και όλοι οι αγώνες και οι εκπομπές του UEFA Europa League και UEFA Conference League, είναι διαθέσιμοι κάθε Πέμπτη live για όλες τις συσκευές στο ΑΝΤ1+,  μέσα από τα 10 κανάλια Cosmote TV Sports.

Στο antenna.gr/football θα προβάλλεται, επίσης, ταυτόχρονα η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιόν και τον Ολυμπιακό, που θα μεταδίδεται στον ΑΝΤ1, ενώ θα περιλαμβάνεται και ξεχωριστή ενότητα για το UEFA Europa League και UEFA Conference League με επιπλέον αποκλειστικά θέματα που δεν θα έχουν προβληθεί στην τηλεόραση, highlights από όλες τις αναμετρήσεις των δύο διοργανώσεων, δηλώσεις, αποσπάσματα από τα social media, αρθρογραφία, podcast, vlog και φυσικά όλες τις ειδήσεις και το ρεπορτάζ από τις μάχες των ελληνικών ομάδων για την πρόκριση.

Οι μεγάλες συγκινήσεις των κορυφαίων αγώνων του UEFA Europa League και UEFA Conference League από αύριο Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, και κάθε Πέμπτη έρχονται στον ΑΝΤ1.

Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε το trailer:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This