
Με νέο πρόσωπο τον Δεμηρτζόγλου που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Πιερικός ταξιδεύει στη Χαλκιδική για να τεθεί αντιμέτωπος με την Τρίγλια, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League. Οι Κατερινιώτες προέρχονται από την εντός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Απόλλωνα Πόντου και θέλουν να πετύχουν το τρίτο εκτός έδρας “τρίποντο” και να συνεχίσουν νικηφόρα, παραμένοντας στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.
Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με σαββατιάτικη προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκαν οι 22 ποδοσφαιριστές που θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής για τη Νέα Τρίγλια. Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας περιλαμβάνονται οι τερματοφύλακες Καραγκιολίδης και Τζήμας καθώς και οι Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Αποστολόπουλος, Γαλανόπουλος, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Τακίδης, Ιντζόγλου, Καρανάτσιος, Κουκοδήμος, Μακρής, Μαυρίδης, Μπουζούκης, Τουλίκας, Γκατσολάρι, Ίτσιος, Κριεμάντι, Κυβελίδης, Δεμηρτζόγλου και Μπουόλι.
Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Μηλιώτης, Ντόσης και Παπαδόπουλος ενώ για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκαν ο τρίτος τερματοφύλακας Αλεξιάδης και οι Ανδρέου, Κόγιος, Μπαβέλης, Μπενίσκος και Σκαμπαρδώνης.
- Το παρών στη σαββατιάτικη προπόνηση έδωσε και ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.




















