Επιλογή Σελίδας

Με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη του, ο Πιερικός “δοκιμάζεται” αύριο το απόγευμα (15.00) στην Κοζάνη απέναντι στην τοπική ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, για την 7η αγωνιστική του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Football League. Οι Κατερινιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το πρωί της Παρασκευής χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μιας και ο Αποστολόπουλος που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού το ξεπέρασε και βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή Μάριου Παναγιώτου και του συνεργάτη του, Νίκου Θεοδοσιάδη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε εικοσαμελής αποστολή που θα μεταβεί αυθημερόν στην Κοζάνη για την αυριανή αναμέτρηση. Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας περιλαμβάνονται οι τερματοφύλακες Καραγκιολίδης και Τζήμας καθώς και οι Αποστολόπουλος, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Τακίδης, Ντόσης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Ιντζόγλου, Μακρής, Μπουζούκης, Γκατσολάρι, Ίτσιος, Δεμηρτζόγλου, Κριεμάντι, Κυβελίδης, Μηλιώτης, Μπουολί και Παπαδόπουλος.

Εκτός αποστολής, για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Αλεξιάδης, Ανδρέου, Γαλανόπουλος, Καρανάτσιος, Κόγιος, Μαυρίδης, Μπαβέλης, Μπενίσκος, Ροβίνας, Σκαμπαρδώνης και Τουλίκας.