Επιλογή Σελίδας

Με στόχο να συνεχίσει το εντυπωσιακό εκτός έδρας σερί του ταξιδεύει ο ΓΑΣ Σβορώνου την Κυριακή στον Κατσικά Ιωαννίνων προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική Θύελλα (10-12 – 15:00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας προέρχεται από τη σπουδαία νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας η οποία μάλιστα συνδυάστηκε με μία ακόμη υποδειγματική εμφάνιση τονώνοντας κι άλλο το “κιτρινόμαυρο” ηθικό.

Ο ΓΑΣ επιθυμεί στην αυριανή αναμέτρηση να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το τρελό σερί του μακριά από το Σβορώνο (τέσσερις συνεχόμενες νίκες με 12 γκολ ενεργητικό) και να παραμείνει για δύο ακόμη εβδομάδες στην κορυφή καθώς ακολουθεί το άνευ αγώνα τρίποντο κόντρα στον Μαγνησιακό.

Το ευχάριστο για το Νίκο Θεοδοσιάδη είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών με εξαίρεση τους μακροχρόνια τραυματίες Λαγδάρη, Μακράκη αλλά και τον Δημητρίου που μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λάμπογλου, Μπατζώνης, Μυστρίδης, Ξυδούς, Παπαδόπουλος, Τρούμπαλος, Φυτόπουλος, Οικονομίκος.