Επιλογή Σελίδας

Του Παύλου Κερασιώτη

Η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την ομάδα της επόμενης σεζόν, που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στη Super League 2. Η άνοδος για τον Ηρακλή είναι αυτοσκοπός…

Αρκετοί ποδοσφαιριστές, μάλιστα, έχουν «φρενάρει» τις διαπραγματεύσεις τους με άλλους συλλόγους, περιμένοντας πώς και πώς τις οριστικές εξελίξεις στα διοικητικά του «Ημίθεου». Ενδεικτικό των υψηλών στόχων, που υπάρχουν για την επόμενη σεζόν, είναι ότι οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν στα «ραντάρ» τους σουπερλιγκάτα ονόματα, με πλούσια καριέρα στη μεγάλη κατηγορία.

Στο κάδρο των κυανολεύκων, μεταξύ άλλων, βρίσκεται ο διεθνής αμυντικός, Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο 32χρονος στόπερ από τον Φεβρουάριο του 2023 αγωνιζόταν στην Λαμία, έχοντας καταγράψει 31 συμμετοχές. Ακόμη, ο έμπειρος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Σάλκε, Αμβούργο, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λειψία, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ατρόμητο, Κραϊόβα και Αλ Φάϊχα. Ο Παπαδόπουλος ως διεθνής αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια με την Εθνική Ανδρών.

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This