Επιλογή Σελίδας

Μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια ο Ηλίας Προβατίδης γυρίζει στον Αιγινιακό, για να τον οδηγήσει σε νέες διακρίσεις αντάξιες της τεράστιας ιστορίας του.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Μακρύγιαλο, έχει ξαναπεράσει με επιτυχία από το Αιγίνιο τις περιόδους 2002-03 και 2003-04 και μάλιστα τότε εκτός από την σπουδαία απόδοση του είχε πετύχει και 22 γκόλ στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής κατηγορίας, συμβάλλοντας σημαντικά στην αξιοπρόσεκτη πορεία της ομάδας των αντίστοιχων χρόνων.

Η μεγάλη εμπιστοσύνη και η έντονη επιμονή πρός το πρόσωπό του, που έδειξε κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η Διοίκηση του Αιγινιώτικου συλλόγου μέτρησε αποφασιστικά στην απόφαση του να επιστρέψει στην Πιερία και τον Αιγινιακό μετά το 2010, όταν και είχε εσχάτως αγωνιστεί στον Πιερικό.

Ο Προβατίδης διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό με παρούσια σε πολλές ομάδες Γ’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας όπως: Απόλλων Καλαμαριάς, Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου, Άρης, Ηρακλής, Α.Ο. Πλατανιά κ.α.

Φυσικά έπαιξε σε πλειάδα ερασιτεχνικών ομάδων του Βορειελλάδιτικου χώρου με τελευταία την Δόξα Καλυβών, ομάδα Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής .
Το θέμα της μεταγραφής του ολοκληρώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής και το πρώτο άκουσμα της εκ νέου έλευσης του στην ομάδα του Αιγινίου, σκόρπισε ενθουσιασμό στο φίλαθλο κοινό του συγκροτήματος της Βόρειας Πιερίας, από τη πρώτη στιγμή .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Προβατίδη .

Τον καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

Ο Ηλίας Προβατίδης μετά και την τυπική επανένταξη στους κυανολεύκους δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος, που επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια και το μόνο που υπόσχομαι ειναι ότι προσπαθήσω όσο μπορώ να φέρουμε τον Αιγινιακό εκεί, που αξίζει.

Παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια από μακριά την πορεία του Αιγινιακού και ήθελα διακαώς να ξαναπαίξω στο Αιγίνιο και να που τώρα ήρθε η ώρα .
Πιστεύω ότι ήδη δημιουργείται μια ισχυρή ομάδα ικανή να ανταπεξέλθει τις δυσκολίες του Πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και να κάνει Πρωταθλητισμό, που είναι ο μοναδικός του στόχος .

Διακατεχόμαι από αισιοδοξία ότι με υπερπροσπάθεια, που θα καταβαλουμε άπαντες ο σκοπός μας θα επιτευχθεί” .

Αρχείο

Γιώργου Καρανικόλα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Ο Ηλίας Προβατίδης υπογράφει στον Αιγινιακό τον Ιούλιο του 2002. Αριστερά ο Δημοσιογράφος και Ταμίας φέτος στο Δ.Σ. Γιώργος Καρανικόλας .

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και κείμενο

Ο Κώστας Φιρινίδης (αριστερά), μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής επιτυχίας του Αιγινιακού με τον Ηλία Προβατίδη

Pin It on Pinterest

Shares
Share This