Επιλογή Σελίδας

Εκτός 16άδας στο Ευρωπαϊκό ατομικό πρωτάθλημα της Πάρμας στην Ιταλία έμειναν οι Κατερίνα Ουσταμπασίδου και Μυρτώ Πρωιμάκη, που αγωνίστηκαν αμφότερες σήμερα για τον 3ο γύρο.

Ευρωπαϊκό U16: Εκτός 16άδας Ουσταμπασίδου και Πρωιμάκη

Η Ουσταμπασίδου έχασε ένα κλειστό 1ο σετ απέναντι στη Γερμανίδα Emily Victoria Eigelsbach και το έχασε και δεν μπόρεσε να επιστρέψει μετά απ’ αυτό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 6-1. Θυμίζουμε πως η γεννημένη το 2009 αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, είχε κερδίσει την Ισραηλινή Shahar Manhard με 6-4, 6-2 για να μπει στη φάση των “32”.

Η Πρωιμάκη έπαιξε επίσης στον 3ο γύρο, μετά και τη νίκη που είχε κάνει ενάντια στη Λιθουανή Vasare Stanaityte με 6-3, 6-4. Σήμερα η αθλήτρια του Ο.Α. Σούδας ηττήθηκε από την Πολωνή Maja Pawelska, με 6-2, 6-1, για να ολοκληρώσει την προσπάθειά της.

Θυμίζουμε πως οι Έλληνες αθλητές ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους και στο διπλό χθες και πλέον έχουμε συμμετοχή μόνο στο consolation ταμπλό των αγοριών.

Εκεί, ο Άλκης Μιχαλακόπουλος κέρδισε σήμερα τον Βόσνιο Amir Skrijelj με 5-3, 4-1, αλλά ηττήθηκε στον 2ο γύρο από τον Ρουμάνο Cezar Stefan Bentzel, Νο.3 στο ταμπλό, με 4-1, 1-4, 4-1.

Ο Ανδρέας Μεσσής, που είναι στο Νο.9 του ταμπλό, πέρασε με bye στον 2ο γύρο και εκεί κέρδισε εύκολα τον Αζέρο Nazim Malikov με 4-0, 4-0. Στον 3ο γύρο του consolation ταμπλό θα αντιμετωπίσει τον Νορβηγό Paul Hjorteland, No.5 στο ταμπλό.

Πηγή: Tennisnews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This