Επιλογή Σελίδας

Τρείς ώρες διήρκησε η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση στα γραφεία του Δημοτικού γηπέδου Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, του προπονητή Σωτήρη Ζιώγα και του συνεργάτη του γυμναστή Στέλιου Χαρπαντίδη.

Από πλευράς Διοικούντων παρευρέθηκαν ο επικεφαλής Κώστας Φιρινίδης, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο Γενικός γραμματέας Παναγιώτης Παραλυκίδης, ο Ταμίας Γιώργος Καρανικόλας και ο σύμβουλος Νίκος Τοπαλίδης.

Συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις, για τρέχοντα σοβαρά θέματα όπως τα μεταγραφικά, η προετοιμασία της ομάδας, που ξεκινά στις 1 Αυγούστου και διάφορα άλλα οργανωτικά ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας της.

Όπως έγινε γνωστό άμεσα θα γίνουν γνωστές ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, που θα ενταχθούν στον Αιγινιακό, καθώς και ανανεώσεις από το ήδη υπάρχον ρόστερ.

Ακόμα ο Στέλιος Χαρπαντίδης, που έχει διπλό ρόλο, αφού είναι προπονητής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αιγινιώτικου σωματείου εισηγήθηκε την προώθηση 5 – 6 παιδιών της Κ14 στην πρώτη ομάδα, κάτι που φυσικά έγινε δεκτό με ικανοποίηση το Δ.Σ.

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα ειδοποιηθούν να λάβουν κανονικά μέρος στην προετοιμασία.

Παράλληλα καταρτίζεται το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων από τον προπονητη και τη Διοίκηση, το οποίο σχεδόν έχει ολοκληρωθεί.

Τέλος τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που τιμώνται 50€ και 100€, ενώ η κάρτα μέλους του συλλόγου κοστίζει 20€.

Καλούνται οι φίλαθλοι να ανταποκριθούν στην οικονομική προσπάθεια του συλλόγου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This