Επιλογή Σελίδας

Του Βρασίδα Ράπτη

Ενώπιον του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Football League βρέθηκε τη Δευτέρα (06/11) ο Αιγινιακός. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας κλήθηκε να απολογηθεί, γιατί στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη δεν είχε δηλώσει προπονητή – κάτοχο διπλώματος UEFA Pro.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Θωμάς Σβαρνόπουλος ζήτησε αναβολή και είπε: «Το λύσαμε το θέμα και, μάλιστα, στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας ο νέος προπονητής ήταν στον πάγκο. Δεν προλάβαμε να τον δηλώσουμε με τον Άρη, γιατί παίζαμε Σάββατο και εκείνος ήρθε Κυριακή από τη Γερμανία».

Ο κάτοχος διπλώματος που προσελήφθη στην ομάδα της βόρειας Πιερίας είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο ο Γιώργος Χατζάρας!

Ο 64χρονος είχε δουλέψει στους «κυανόλευκους» και τη σεζόν 2013-14, ενώ σημειώνεται ότι στον Αιγινιακό είναι γυμναστής ο γιος του, Απόστολος.

Η εκδίκαση της υπόθεσης μετατέθηκε για την Τρίτη (14/11), αφού το αίτημα αναβολής έγινε αποδεκτό.

Πηγή: Football League News