Επιλογή Σελίδας

Τη φανέλα του Πιερικού θα φορέσει ξανά ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με τα χρώματα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, επιστρέφει ξανά στον Πιερικό για να αποτελέσει ένα από τα βασικά “γρανάζια” στη “μηχανή” με στόχο την άνοδο, υπό την καθοδήγηση του Περικλή Αμανατίδη.

Η ανακοίνωση του Πιερικού αναφέρει:

O ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Παπαδόπουλου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Η οικογένεια του Πιερικου είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί πάλι στις τάξεις της έναν εκ των αρχηγών της την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της καρδιά του, από την οποία είχε αποχωρήσει, προσωρινά όπως αποδεικνύεται, χωρίς να αποτελεί επιδίωξη του, αλλά εξαιτίας κακών χειρισμών.

Ο 25χρονος επιθετικός (7/4/1999) άρχισε την καριερα του από την ΑΕΠ Ποντίων Κατερίνης και τις ποδοσφαιρικες ακαδημίες της Αρσεναλ, της Μαγιόρκα και την U17 των Κικερς Στουτγάρδης, για να βρεθεί στην U20 του ΠΑΟΚ, με τον οποίο υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο, προτού παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕ Καραϊσκάκης και στη συνέχεια ως ελεύθερος στον Ιαλυσο Ρόδου.

Αποκτήθηκε από τον Πιερικο τη σεζόν 2019-2020 όπου και αγωνιστηκε για 4 χρόνια, για να έρθει η μετακόμιση του στον Εθνικό Νέου Κεραμιδιου την περσινή περίοδο, στον οποίο είχε πρωταγωνιστικο ρόλο με 9 γκολ.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This