Σε αναζήτηση του νέου “σταθμού” της ποδοσφαιρικής του διαδρομής είναι ο Γιώργος Καταχιώτης. Ο νεαρός μεσοαμυντικός που φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα Λιτοχώρου στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ομάδα της Νότιας Πιερίας και είναι πλέον έτοιμος για το επόμενο “βήμα”.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχαριστήσει τους διοικούντες και τον προπονητή του Απόλλωνα για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και να ευχηθεί ό,τι καλύτερο για το μέλλον.
Η δήλωση του Γιώργου Καταχιώτη
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου τη διοίκηση και τους ανθρώπους του Απολλωνα Λιτοχώρου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στην φετινή ποδοσφαιρική χρόνια, η οποία ήταν αρκετά δύσκολη λόγο της θητείας μου στον Ελληνικό στρατό. Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου και τελος θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή Χρήστο Χασιωτη που πραγματικά ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε περισσότερο από όλους σε ό,τι πρόβλημα και να είχα. Εύχομαι στον Απολλωνα Λιτοχώρου και στη διοίκηση να πραγματοποιήσουν όλους τους στόχους που έχουν θέσει για το μέλλον.
Ο Καταχιώτης ξεκίνησε από τον ΓΑΣ Σβορώνου και πριν ενταχθεί στον Απόλλωνα Λιτοχώρου πέρασε ακόμη από ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Ακαδημία Πλαταμώνα, Πιερικό, ΑΕ Περίστασης, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Βατανιακό και ΑΟ Πόρου.






















