Την 5η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πέτυχε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, επικρατώντας με 3-0 της Κοζάνης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου.
Η ομάδα της Πιερίας έφτασε στο “τρίποντο” χάρη σε δυο γκολ του Ελέζι, στο 39′ και στο 40′, το πρώτο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κραγιόπουλου και το δεύτερο με μακρινό σουτ αμέσως μετά τη σέντρα των φιλοξενούμενων, ενώ το τελικό 3-0 “έγραψε” στο 58′ ο Βουκελάτος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Οι Κοζανίτες απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν 0-1 στο 18′ αλλά ο Ελέζι έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ντινόπουλου.
Στο 27′ ο Εθνικός απείλησε δις, με τον Χατζησάββα να απομακρύνει σε κόρνερ το σουτ του Κλιγγόπουλο ενώ μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Κραγιόπουλος σούταρε άουτ.
Στο β’ ημίχρονο, εκτός του πέναλτι-γκολ, ο Εθνικός είχε χαμένη ευκαιρία με τον Villalba στο 47′ (μπλόκαρε ο Χατζησάββας) ενώ οι Κοζανίτες “άγγιξαν” το γκολ στο 67’΄όταν η κεφαλιά του Μίχου πέρασε μόλις άουτ.
Με τη σημερινή νίκη του Εθνικός Νέου Κεραμιδίου εδραιώθηκε στην 3η θέση, έχοντας πλέον 18 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από Ερμή Εξοχής, Εορδαϊκό και Αλεξάνδρεια ενώ η Κοζάνη έμεινε στους 11 βαθμούς και υποχώρησε στην 9η θέση του πίνακα, ισοβαθμώντας πλέον με τον Σαρακηνό.
Την ερχόμενη Κυριακή, στο φινάλε του α’ γύρου, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας, κόντρα στους Ακρίτες Συκεών.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζάμος, με βοηθούς τους Κοκκαλένιο και Κωτσόπουλο, της ΕΠΣ Καστοριάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παγιώτας, Πάνος (73′ Στεφανίδης), Κωτσιόπουλος, Κλιγγόπουλος, Βαρυτιμίδης (85′ Παπαστάμου), Κραγιόπουλος, Μυστρίδης, Ελέζι, Κυπαρίσσης (85′ Κάλτσο), Βουκελάτος (73′ Ξυδούς), Villalba (Σέχου).
Στον πάγκο: Μπαλάφας, Γκουλαξίδης, Παρασίδης, Τουλίκας.
ΦΣ Κοζάνη (Νίκος Κατακαλίδης): Χατζησάββας, Τρομπούκης (67′ Καραφουλίδης), Αλμασίδης (80′ Κουνάβας), Παπάς, Τσάρας, Μπαλτζής, Σάλλα, Μουρατίδης, Ντινόπουλος (62′ Βασιλείου), Καλογιαννίδης (62′ Μίχος), Κοτσίνης.
Στον πάγκο: Φακίτσας, Κοκκινίδης, Καλιαμπάκας, Χατζόπουλος, Δεληζήσης, Καραφουλίδης.















