Επιλογή Σελίδας

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που θα γίνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:00 στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης, για την 1η αγωνιστική της SUPERLEAGUE 2 της περιόδου 2024-2025, τα παρακάτω:

Για την αγορά των εισιτηρίων εισόδου θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια. Το πρώτο βρίσκεται στην δυτική πλευρά του σταδίου, στον κυκλικό κόμβο και θα εξυπηρετεί του φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει από την Θύρα 1 με τα κάγκελα και το τουρνικέ και οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα κάθονται στην κερκίδα ΘΥΡΑ 1.

Τιμή εισιτηρίου Θύρας 1: 10,00€

Το δεύτερο εκδοτήριο βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του σταδίου, πριν από την μεταλλική πόρτα που εισέρχονται τα οχήματα. Από το εκδοτήριο αυτό μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια εισόδου οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώθηκαν ως εξής:

Εισιτήριο 5,00€ για την κερκίδα χωρίς στέγαστρο, αμέσως μετά το κυλικείο, ΘΥΡΑ 4.

Εισιτήριο 10,00€ για τις κερκίδες με στέγαστρο (δεξιά και αριστερά από την κερκίδα VIP), ΘΥΡΑ 2.

Εισιτήριο 20,00€ για την κερκίδα VIP, ΘΥΡΑ 3.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας με μπλε χρώμα κάθονται στις κερκίδες με στέγαστρο (δεξιά και αριστερά από την κερκίδα VIP), ΘΥΡΑ 2.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας με χρυσό χρώμα κάθονται στην κερκίδα VIP, ΘΥΡΑ 3.

Η είσοδος για όλες τις κερκίδες θα γίνεται από την πόρτα δίπλα από το κυλικείο. Η τοποθέτηση στις κερκίδες θα γίνεται με την επίδειξη του εισιτηρίου και θα ελέγχεται από τους υπευθύνους ασφαλείας (security).

Οι μαθητές και τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) για την είσοδο τους θα πρέπει να προμηθευτούν από το εκδοτήριο ειδικό εισιτήριο με την ένδειξη «Μαθητικό».

Τα εκδοτήρια και οι είσοδοι για τις κερκίδες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε τους φιλάθλους να φροντίσουν να έρθουν νωρίς στο γήπεδο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This