Επιλογή Σελίδας

Εντός έδρας ήττα με 0-4 από την ΑΕ Μυκόνου υπέστη ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων για τη νέα σεζόν.

Μόλις στο 2′ ο Μουλάς με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τους Κυκλαδίτες που έφτασαν στο 0-2 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου με γκολ του Πάγια στο 33′, επίσης με κεφαλιά.

Το 0-3 έγινε από τον Ζγκούρι με ατομική ενέργεια ενώ το τελικό 0-4 “έγραψε” ο Τουργαΐδης με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τον Μηνούδη και την Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιώργος Κυριαζής): Μαντζάρης (30′ Καραγκιόζης – 60′ Μπαλάφας), Κόλα, Μακρυδάκης (65′ Βαρυτιμίδης), Μιγιεγκά (46′ Γιαλαμίδης), Τουλίκας Β. (46′ Κλιγγόπουλος), Κριμιτζάς (46′ Μπούζας), Μπάλλας (65′ Ντιντής), Φωκαΐδης (65′ Ζουκάν), Σιατραβάνης (46′ Νόττας), Κριεμάντι (55′ Κόκκορης), Μπαλικτσής (65′ Τζουμάνης).

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

ΑΕ Μυκόνου (Βαγγέλης Βλάχος): Χανιωτάκης, Σπυρόπουλος, Μουλάς, Αρκούδας, Κέμπε, Πάγια, Μουρίκη, Πινέιρο, Παπαδόπουλος, Ζγκούρι, Σαμπανίδης
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμη και οι Γερογιάννης, Τουργαΐδης, Γάσπαρης, Βόικος, Λακριντής, Κουμέλης, Μπάλας, Ντόκος, Τσαΐκα, Γκόγκος, Ξεκολιάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This