Επιλογή Σελίδας

“Σήκωσαν μανίκια” στον Αιγινιακό τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι της Διοίκησης με τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις συνεργασιών ποδοσφαιριστών να διαδέχονται η μία την άλλη, προκειμένου να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα, αντάξια του σπουδαίου ονόματος και της μεγάλης ιστορία της .

Αυτή τη φορά σειρά είχε ο ταλαντούχος δεξιός μπάκ – χάφ Σωτήρης Αβραάμ, οποίος θα συνεχίσει και φέτος ν’ αγωνίζεται στην Αιγινιώτικη ομάδα αφού σε συνάντηση, που είχε με τον “ισχυρό άνδρα” του συλλόγου Κώστα Φιρινίδη στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε ταύτιση απόψεων και “έδωσαν τα χέρια” .

Ο Αβραάμ, που γεννήθηκε το 2001 στο περυσινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας είχε έντονη παρουσία, από πλευράς συμμετοχών και προσφοράς και αναμφίβολα η παραμονή του, στην οποία ο προπονητης της ομάδας κ. Σωτήρης Ζιώγας είχε θετική εισήγηση θα βοηθήσει σίγουρα την προσπάθεια για τους υψηλούς στόχους, που έχουν τεθεί .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας, για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 με τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Αβραάμ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

Ο Σωτήρης Αβραάμ δήλωσε : “Το πολύ καλό κλίμα, που υπάρχει στον Αιγινιακό θα μας συμβάλλει αποφασιστικά και του χρονου, ώστε να κάνουμε πρωταθλητισμό.

Πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα μας, η οποία θα είναι ανταγωνιστική και πανίσχυρη και στο τέλος οι κόποι μας να ανταμειφθούν” .

Pin It on Pinterest

Shares
Share This